BRZI MAKEOVER: Sandrin dnevni boravak napokon je postao funkcionalna i estetska cjelina

Gledateljica InDizajna i jedna od dobitnica nagradnog natječaja Iznenadi me, Sandra, uselila je u novi dom. Dnevni boravak jedini je ostao neuređen pa je Mirjana Mikulec uskočila sa svojim timom i promjenom šokirala mladu vlasnicu

 

 

 

Ponekad se dogodi da dio doma ostane neuređen, bilo zbog nedostatka inspiracije ili novaca. Upravo to se dogodilo našoj gledateljici Sandri koja je prijavila svoj dnevni boravak na naš nagradni natječaj Iznenadi me. Zadatak je bio opremiti do kraja boravak, koji je imao samo kutnu garnituru te doraditi i kutak za blagovanje, koji je dio otvorenog dnevnog prostora. Tako bi cijela socijalna zona dobila skladan izgled te postala mjesto za opuštanje i odmaranje!

U preuređenje je uloženo nekoliko sati rada, a s namještajem je pomogao Meblo Trade.  Zidovima se posvetila posebna pažnja. Tri nijanse sive složene u nekoliko oblika dali su karakter bezličnom prostoru.

“Kada se odlučite igrati geometrijskim oblicima svakako koristite krep traku kako bi si olakšali posao te dobili ravne i uredne linije”, savjetuje Mirjana Mikulec.


PRIJE

INDIZAJN

Nakon što se boja osušila krenulo se na namještanje prostora. Osim kutne garniture koja je postojala, bilo je potrebno nabaviti sve ostalo što jednoj dnevnoj sobi treba. Postavljene su dvije komode različitih veličina kojima su riješeni problemi pohrane stvari i pozicija televizora. Mirjana Mikulec izabrala je i crni stolić, tepih sivo-plavog uzorka te efektnu žutu fotelju koji su u potpunosti podigli čitav prostor i dali mu malo boje.

Kako je riječ o open spaceu, pazilo se i na blagovaonski dio. Bijeli stol i stolci s drvenim nogicama u potpunosti odgovaraju odabranom namještaju pa je stvorena jedna skladna cjelina.


POSLIJE

INDIZAJN

Kako je teklo uređenje i kako je Sandra reagirala na promjenu, pogledajte u video prilogu!

Komentari