Praktični detalji koji olakšavaju život i stvaraju veći dojam reda i čistoće

Dosta vam je kablova po kući koji stvaraju dojam nereda? A usto utičnica nikada dosta ili su na krivim mjestima? Imamo super rješenje za vaš dom – riješit ćete ne samo ovaj problem nego ga učiniti organiziranijim i urednijim.

 


Uređujete li radni kutak u svom domu ili pak ured, donosimo nekoliko savjeta kako što jednostavnije riješiti pitanje utičnica. Ovo je nezaobilazna stavka svakog radnog prostora, a cilj je što bolja organizacija kablova.

“Pri uređenju radnih prostora, uz funkcionalnost, dobro je voditi brigu i o estetici. Nakon što procijenite koliko utičnica će vam biti dovoljno za efikasan rad, možete krenuti razmišljati i o samom finalnom izgledu prostora.”, Mirjana

Tu je važno u obzir uzeti materijal radne površine. Kada je riječ o iveralu, koji se najčešće koristi za radne stolove, u obzir možete uzeti opciju bušenja i instaliranje mini jedinice – bilo da je riječ o utičnici, USB priključku ili kombinaciji.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Boju prilagodite prostoru, a odabir vlastitim potrebama.

Ako stol kojem su potrebne dodatne utičnice nije pogodan za bušenje, birati možete jedinice koje je lako smjestiti na sami stol, a da pri tome ne nagrđuju izgled.

Kada je riječ o velikim uredskim prostorima ili sobama za sastanke, podne jedinice bit će idealno rješenje. Usto što su vrlo praktične, kada se ne koriste, gotovo su neprimjetne u prostoru.

“Radite li uredski posao, znate da ga je lakše odraditi u ugodnom i funkcionalnom okruženju. Zato je važno paziti na svaku sitnicu pri opremanju posebno na utičnice koje su prijeko potrebne u radnim prostorima”, savjetuje za kraj dizajnerica.

 


Komentari