Detalj u domu na kojem nipošto ne biste smjeli štedjeti

Sobna vrata vrlo su važan faktor svakog interijera jer njima možete ili naglasiti odabrani stil, ili ih u potpunosti stopiti sa zidom. U nastavku se upoznajte s trendovima i novitetima iz svijeta unutarnjih otvora

 

 

Veliku ulogu u dizajnu interijera, uz namještaj, podne obloge i obradu zidova, svakako imaju sobna vrata. Ona su neizostavan element svakoga doma. Što se nudi na tržištu i kako odabrati ona prava saznali smo u Eurolamu, tvrtki koja se može pohvaliti kao broj 1 u Hrvatskoj kada su sobna vrata u pitanju.

U posljednje tri godine su ‘Best Buy’ u Hrvatskoj s više od 40.000 prodanih elemenata, a surađuju i s velikim trgovačkim lancima diljem zemlje. Također, bogati lagerski program kojeg zovu Doors To Go omogućuje kupnju bez narudžbe i čekanja.

Foto: Eurolam

Kupujete li sobna vrata, nekoliko je stvari na koje trebate obratiti pozornost – model, sustav otvaranja kao i završnu obradu. Velik izbor modela ali i širok raspon cijena zadovoljit će potrebe svakog interijera.

Vrata tako mogu biti klizna, klasična, zaokretna ili mimokretna dok ćete željeni izgled zaokružiti odabirom završne obrade – lak, folija ili CPL.

Sve popularniji modeli su oni s takozvanim nevidljivim okvirom, odnosno aluminijskim okvirom skrivenim u zidu. Ovakav model često biraju vlasnici suvremenih interijera koji žele čiste i ravne površine.

Foto: Eurolam

Što još sve Eurolam ima u svojoj ponudi saznajte u video prilogu i nadahnite se idejama za sobna vrata!

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari