Kao stvoreni za vaš prazan zid: veliki trendi zidni satovi

Veliki satovi sjajan su način ukrašavanja zidova, koji ću usto imati i svoju praktičnu funkciju. Dodatni bonus jest činjenica da za ovaj detalj nećete morati izdvojiti puno novaca

 

Prije samo nekoliko godina ovaj bi nam se detalj s obzirom na svoje dimenzije činio previše napadnim i nimalo atraktivnim. No, ono što se nekada činilo nezamislivim, danas je glavni trend u uređenju interijera kada su detalji u pitanju. Veliki zidni satovi popularni su već neko vrijeme u interijerima – kako privatnim, tako i poslovnim i kao motivi nerijetko se nalaze na zidnim tapetama i naljepnicama. U tom slučaju imaju samo dekorativnu ulogu.

No, ako želite dobiti dvije funkcije u jednom predmetu, onda odaberite sat koji će vam doista pokazivati i vrijeme te biti prekrasan estetski detalj na zidu. Noviji trendovi promoviraju i više satova različitih dimenzija na jednom ili više zidova, a krajnji rezultat je, suprotno očekivanjima, veliki stilski sklad. I originalnost! Dobra stvar je što se veliki satovi pojavljuju u različitim varijantama s obzirom na stil, boje i materijale od kojih su napravljeni tako da svoje mjesto mogu naći u svakom stilu uređenja. I u svakoj prostoriji!

No ono na što bi ipak trebalo pripaziti jest da uz velike satove ne stavljamo druge detalje na zid – naime, tako će oni doći najviše od izražaja, kao i na pozadini koja je bojom posve različita od njega. Najviše će isticati i u minimalističkim interijerima i u onima u kojima nema previše detalja, boja i namještaja.

Nadahnite se primjerima iz naše galerije!

Komentari