Iz naših trgovina: 10 sofa koje će vas osvojiti na prvi pogled

Teško je zamisliti dnevni boravak bez sofe, zar ne? Ona je osnovni komad namještaja u ovoj prostoriji i stoga je potrebno dobro se informirati i razmisliti prije nego se odlučimo na kupnju. Mi vam nudimo prekrasne primjerke koje smo pronašli u domaćim trgovinama

 

Bez klub stolića ćete se nekako i snaći, kao i bez fotelje i police za knjige i tv jer tu uvijek možete improvizirati neko vrijeme, no bez kauča odnosno mjesta na kojem ćete sjediti teško je zamisliti dnevni boravak. Stolci baš i nisu dostojna zamjena, zar ne? Jednostavnije rečeno – nema dnevnog boravka bez sofe! Kako je riječ o najfrekventnijoj prostoriji doma i komadu namještaja koji se učestalo koristi, bitno je odabrati sofu koja će biti ne samo lijepa, uklapati se u stil uređenja nego i – biti kvalitetna. Stoga dizajneri interijera preporučuju da dvosjedi, trosjedi i kutne garniture budu na posljednjem mjestu stvari na kojima će se štedjeti prilikom opremanja dnevnog boravka. Pored toga, bitna karakteristika koju treba imati sofa jest udobnost i prilagođenost vašim životnim potrebama.

Ako ste u potrazi za novim primjerkom svoje idealne sjedalice u boravku, gostinjskoj sobi, ordinaciji, uredu… nudimo vam 10 sofa koje smo pronašli u našim trgovinama. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto što odgovara njegovom ukusu, ali i financijskim mogućnostima.

Gnijezdo.hr, dvosjed Kate Pink Clay, 7890 kn

 

 

Meblo, dvosjed Feydom Cloud, 4095,90 kn

 

 

Lesnina, trosjed na razvlačenje Novel Violetta, 5575,20 kn

 

Jysk, trosjed Egedal, 2000 kn

 

 

 

Lesnina, trosjed na razvlačenje Ti’Me Lazy, 6999 kn

 

 

 

Ikea, trosjed Ektorp, 2799 kn

 

 

Marnic, sofa Chester, 6737,27 kn
Gnijezdo.hr, dvosjed Rocco Velvet, 5995 kn

 

 

 

Ikea, SÖDERHAMN trosjed, 3100 kn

 

Lesnina, trosjed na razvlačenje Bondy, 5784,54 kn

 

 

Komentari