Nježni tonovi ovog dnevnog boravka s blagovaonicom probudit će romantičare u vama

Tim Mirjane Mikulec dobio je ugodan zadatak – poigrati se nježnim nijansama i svevremenskom sivom te stvoriti ugodan prostor za uživanje u dnevnom boravku i blagovaonici. Upravo će se ljubiteljima sivih tonova svidjeti namještaj odabran u Meblo Tradeu koji je posve zadovoljio želje vlasnice stana.

 

 

Nježne i svijetle nijanse zidova najbolje će do izražaja doći ako ih upotpunite namještajem ili barem detaljima u nekoj tamnijoj boji. Također, za postizanje suvremenog izgleda birajte kombinacije materijala. Vjerujte nam, mramor i plastika doista mogu funkcionirati zajedno. Osim detalja, tamnu boju možete provući kroz nogice na fotelji ili blagovaonskom stolu, ručkicama na ormaru ili rasvjetnim tijelima. U kojem god da smjeru krenuli, nećete pogriješiti.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kao i u ovom stanu, birajte namještaj jednostavnih linija poput dugačke komode koja veličinom odgovara prostoru u koji je postavljena. Siva sofa uvijek će biti dobar odabir jer ju je lako kombinirati s ostatkom uređenja.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

U ovom slučaju odlično se slaže s efektnom, ali opet nježnom tapetom zahvaljujući kojoj nema potrebe za dodatnim ukrašavanjem zidova. Nježna nijanse fotelje, sivi tepih i suvremeni prozirni stolci zaokružili su ovu priču. Kako je uklopljen blagovaonski dio te koji su detalji odabrani pogledajte u videu.

Nestvarno ugodan i opuštajući stan u nježnim pastelnim nijansama

Komentari