IZNENADI ME: par sati bilo je dovoljno da bezlična spavaća soba postane ugodno mjesto za odmor

U suradnji s Meblo Tradeom, tim Mirjane Mikulec je u samo par sati preuredio jednu spavaću sobu. Vrijeme je da gledateljica Martina napokon uživa u svojoj maloj oazi za opuštanje.

 

 

Spavaća soba mjesto je odmora, uživanja i zdravog spavanja. Da bi opuštanje bilo potpuno, prostor mora biti ugodan i uređen prema željama vlasnika. Naša gledateljica Martina poželjela je osvježiti svoju sobu u koju deset godina nije ništa ulagano te je izgubila svoj šarm.

PROLJETNI MAKEOVER SPAVAĆE SOBE: kako do novog izgleda bez većih troškova 

 

PRIJE

INDIZAJN

Najveći zadatak bio je sobu bez karaktera preobraziti u malo elegantno gnijezdo mladog bračnog para, a početni korak je bio zamijeniti oštećeni i dotrajali krevet novim. Kako je u trendu postavljanje vizualno zanimljive tapete na zid, tako je bilo i ovaj put. Ostatak zidova obojen je u nenametljivu sivu pa potrebe za dodatnim detaljima nije bilo.

Elegantni završni dojam postignut je postavljanjem zlatnih stolića kraj uzglavlja. Kada birate tapetu za jedan zid vodite računa o ostatku namještaja i bojama koje će prevladati. Budući da ju ne stavljate na sve zidove onda to neće biti veliki financijski izdatak.

Kako je renovacija protekla, gdje je skriven prostor za skladištenje te kako je Martina reagirala na promjenu pogledajte u videu.

POSLIJE

INDIZAJN

 

Komentari