SVI ŽELIMO UREDAN DOM: evo kako si možete olakšati i ubrzati pospremanje

Veliki broj obveza koje su nam nametnute kroz dan, ubrzan tempo života, nedostatak vremena za odmor i uživanje znaju ostaviti traga na svima nama. Uz poslovne obveze ne smijemo zapostaviti domove koji trebaju biti čisti i uredni. Da bismo sve mogli uskladiti tražimo pomagače koji bi nam mogli olakšati život. 

 

 

Odabirom učinkovitih kućanskih aparata svakodnevne zadatke možemo itekako brzo riješiti i posvetiti se ljepšim stvarima. Jedna od obveza koju nikako ne možemo izbjeći je usisavanje! Pogotovo kada imate malu djecu pa je potreba za usisavanjem puno češća.

Iako traje nekoliko minuta, najveća je muka izvući ga iz ostave i zajedno s kablom vući po prostorijama te razmišljati imamo li utičnicu dovoljno blizu.

INDIZAJN

Novi usisavači čine posao lakšim, stvaraju manje buke i lagani su za prenošenje iz prostorije u prostoriju. Nova generacija Electrolux štapnih usisavača omogućava upravo to – da nam usisavač bude pri ruci, lak za upotrebu, ne zauzima puno mjesta i ono najvažnije, nema kablova koji nam otežavaju svakodnevno korištenje.

Ako nemate prikladno mjesto za njegovu pohranu, ne brinite, toliko su mali da mogu stajati iza ormara ili zavjese.

 

Komentari