ODVAŽITE SE: evo kako na jednostavan način možete sami stvoriti radni kutak u domu

Sve češće svoje poslove donosimo kući ili u njoj imamo trajni ured, pa je on postao potrebniji nego ikada prije. Evo kako ga sami možete urediti da bude funkcionalan i lijep, a ne zauzme puno mjesta!

 


Sve je više ljudi koji rade od kuće, a nemaju svi mogućnost odvojiti cijelu prostoriju za radnu sobu. Zato ćemo vam pokazati kako na jednostavan način prazan zid pretvoriti u radni kutak.

Krenimo od uređenja zidova. Prije bojenja zida izbušite rupe za police kako to ne biste radili preko svježe boje.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Zatim krenite na bojanje. InDizajn tim odabrao je pastelnu nijansu zelene koja će se odlično uklopiti sa stvarima kojima će se opremiti kutak i neće biti preupadljiva. Vi, naravno, boju birajte po vlastitu ukusu, ali pazite na to da se slaže s namještajem kojim opremate kutak, kao i s ostatkom interijera. Tako ćete bojom zidova ujedno i najjednostavnije vizualno odvojiti kutak prostorije.

Kada uređujete radni kutak, uvijek vam je opcija izraditi i nešto samostalno. Uz to što će vam vaš novčanik biti zahvalan, a taj komad namještaja ili predmet bit će jedinstven i točno onakav kakvim ste ga zamislili.

U radnom kutku police su nezaobilazne, pa svakako dodajte nekoliko manjih. Ostavite među njima dovoljno prostora za smještanje stvari

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

U Bauhausu su prema odabiru InDizajn tima spojili kabel i grlo za žarulju, a onda je bilo dovoljno samo objesiti je, umjesto standardno smjestiti gotovu lampu na radni stol. Tako smo sačuvali dragocjeni dio radnog prostora.

Na vrlo jednostavan način možete iskoristiti stari remen kako biste napravili držač za časopise koji služi i kao dekoracija.

I imajte u vidu ovo: radni kutak nemojte zatrpavati stvarima i dobro ga organizirajte.

Pogledajte u video prilogu kako je tekao uradi sam makeover i inspirirajte se!

 

Komentari