‘MUST HAVE’ SVAKOG MODERNOG DOMA: praktičan uređaj koji ima jaku umjetničku notu

Moderan i funkcionalan dom, koji u tehničkom smislu ide u korak s vremenom podrazumijeva i moderan televizor. Ovaj element bez kojeg je nezamisliv svaki dom treba biti tehnološki napredan, ali imati i jaku estetsku notu.

 


Televizor već godinama nije samo kutija koja emitira nekoliko programa. Od iznimne su važnosti vrhunska kvaliteta prikaza, raznolik spektar mogućnosti, ali i lijep dizajn. Sve to objedinjuje Samsung The Frame televizor koji oduševljava sve generacije, a ne samo one mlađe koje prate novije tehnologije.

“Kvaliteta slike prva je stavka kojom se kupci najčešće vode pri odabiru novog televizora. Za nju je zadužena Samsungova QLED Quantum Dot tehnologija koja uz stopostotni volumen boja donosi izuzetno precizan i realističan prikaz samih boja, oštrinu i detalje, dok će uz novi mat zaslon vaš tv ostavljati dojam prave slike na zidu”, otkrila nam je Marijana Brdovnik iz Samsunga.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Za kvalitetom slike i ostalim tehničkim značajkama, ne zaostaje ni dizajn.

“Samsung The Frame pomoću tankog  i elegantnog dizajna idealno se uklapa u svaki prostor. Posebnost ovog TV-a su izmjenjivi magnetni okviri zbog čega ga i krasi ime The Frame. Okviri dolaze u dvije izvedbe, modernoj ravnoj i ukošenoj, uz izbor od pet boja na odabir za personalizaciju i lakše uklapanje u svačiji prostor”, ističe Marijana Brdovnik.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Karakteristika ovog televizora koja  posebno oduševljava je galerija slika uz koju je uređaj moguće personalizirati.

“Riječ je o specijaliziranoj Art store aplikaciji unutar koje se nalazi preko 1600 različitih umjetničkih djela izloženih u muzejima i galerijama širom svijeta”, naglašava sugovornica.

InDizajn / Foto: Saša Lisjak

U pakiranju uz televizor dolazi i specijalni zidni nosač pomoću kojeg se TV montira na zid bez razmaka. Tako Frame TV zaista zaokružuje izgled dnevnog boravka i dodaje mu umjetničku notu.

 

Foto: Samsung

 

 

Komentari