NAGRADNO IZNENAĐENJE ZA MALU PRINCEZU: nova soba za buduću školarku Emu

Mama Ana osvojila je nagradni natječaj Iznenadi me za svoju kćerkicu Emu koja na jesen kreće u školu. Stoga je trebala neke nove sadržaje u svome malom carstvu…

 


Rubrika Iznenadi me jedna je od onih koje najviše vesele ne samo gledatelje, nego i produkciju InDizajna. A posebno kada donese osmijeh na lice djeteta, kao što je to slučaj s ovim nagradim preuređenjem. InDizajn tim u suradnji s Hespom uredio je sobu djevojčici Emi koja uskoro kreće u školu.

Eminu sobu na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je mama Ana iz novozagrebačkog naselja Utrina. Dok je Ema u vrtiću, Mirjana Mikulec i njezin tim promijenili su iz temelja izgled njezine sobe. Stara soba imala je neadekvatan stari trosjed te krevet koji će djevojčica uskoro prerasti. Budući da uskoro, na jesen, kreće u školu, u sobi nedostaje radni kutak sa stolom i stolicom. Pored toga, zidovi vape za osvježenjem.

InDizajn / Foto: Saša Lisjak

Prvi korak bio je popravljanje oštećenja na zidovima a zatim bojanje zidova u bijelo, a nakon toga u sivo na visinu od 110 cm. Prije toga, potrebno je popraviti oštećenja.

Idući korak bio je unošenje i montiranje novog namještaja – ormara, polica, radnog stola i stolice, tepiha i kreveta. Odabrane su ružičaste nježne nijanse u kombinaciji sa svijetlim drvetom.

InDizajn / Foto: Saša Lisjak

“Sav namještaj smo posložili linearno – krevet, radni kutak, police i na kraju ormar. Time smo dobili dovoljno prostora za igru. Osim toga, kako krevet nije smješten uza zid, može mu se pristupiti s obje strane, što je dodatna prednost”, zaključila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

InDizajn / Foto: Saša Lisjak

Pogledajte u video prilogu reakcije mame i male Eme nakon ulaska u novu sobu!

 

Komentari