LUKSUZ I ELEGANCIJA U NAJMANJIM DETALJIMA: podignite svoj dom malim praktičnim elementima

I onim praktičnim detaljima, koji izgledaju estetski sve zanimljivije i ljepše, možete dati dozu elegancije i luksuza, koji su vrlo traženi u suvremenim interijerima. Saznajte u nastavku koji su to detalji!

 

 


Luksuz i eleganciju ponekad pronalazimo i u najmanjim detaljima. Među njima su svakako okviri za utičnice i prekidače kojima možete naglasiti stil uređenja ili pak dobiti skladan prostor. Osim toga, do posljednjeg detalja treba razmišljati i o funkcionalnosti svake pojedine prostorije.

Tako će, primjerice, u dnevnom boravku dobro doći zvučnici koji se na vrlo elegantan način mogu uklopiti u svaki interijer, a da se pritom uopće ne primijete. Možete ih ugraditi npr. u strop, što ih čini gotovo nevidljivima.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Osim zvučnika koji su nešto zahtjevniji za postavljanje, postoji nekoliko jednostavnih načina na koje možete poboljšati život u svom domu.

Važnost internetske veze u današnje vrijeme ne treba posebno naglašavati. No, ipak se dogodi da pojedini dijelovi stana, kuće ili čak ureda, nemaju dovoljno čvrstu vezu. Pojačivač signala je u tom slučaju idealno rješenje.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Nadalje, utičnice više nisu rezervirane samo za klasično ukopčavanje raznih aparata. Budući da svi posjedujemo i po nekoliko stvari kojima je potrebno punjenje, fiksni USB A i USB C priključak dobro će doći, osobito u radnim prostorima ili tinejdžerskim sobama.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Još jedna od stvari na koje je dobro pripaziti pri uređenju stana je ambijentalna rasvjeta. No, ako nemate mogućnosti postavljati novu rasvjetu, što nerijetko iziskuje dodatna bušenja zidova i provlačenje struje, dimer svjetla su jako dobro rješenje. Ona će dobro funkcionirati u svim prostorijama doma, pa tako i u spavaćim sobama, osobito dječjima.

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

Još više detalja i informacija saznajte u video prilogu!

 

 

 

 

Komentari