KUHINJA NA “SISTEMATSKOM”: ako zamijetite jedan od ovih 5 znakova krajnje je vrijeme za renovaciju

Podvrgnite svoju kuhinju mini “sistematskom” pregledu. Tako ćete vidjeti u kakvom je stanju doista i trebate li krenuti u potragu za novim modelom. Otkrivamo vam pet znakova koji će vam pomoći u procjeni i donošenju ‘dijagnoze”.


Dolaskom proljeća i toplijih dana, mnogi od nas su se odvažili na uređenje doma. No, često ne znamo odakle početi, posebno kada je riječ o renoviranju. Najbolje mjesto za početak radova je – kuhinja. Riječ je o jednoj od najčešće korištenih prostorija u kući, stoga je vrlo važno da prostor bude dobro osmišljen i visoko funkcionalan jer će to pripremu obroka i sva ostala druženja učiniti puno ugodnijim.

Boravak u kuhinji treba biti užitak a boravak u njoj treba nam pobuditi osjećaje sigurnosti i udobnosti, baš kao što je to i oslikano u Prima reklami s chefom Davidom Skokom i voditeljicom Jelenom Glišić koju možete pogledati na linku.

Kuhinja po mjeri Sara / Prima namještaj

PET KLJUČNIH ZNAKOVA

Zato, nemojte čekati, sada je idealno vrijeme za osvježenje interijera vašeg doma, a posebno kuhinje. Ako je vaša kuhinja dotrajala ili zahtijeva određene popravke, to može smanjiti vrijednost vašeg doma i razinu vašeg užitka u prostoru. Štoviše, ako se u svojoj kuhinji ne osjećate posebno, ugodno i inspirirano, velike su šanse da vam ona pričinja stres zbog svih onih stvari koje vam nisu po volji.

Zato vam donosimo pet znakova koji će vam dati do znanja da je vrijeme za novu kuhinju.

Kuhinja po mjeri Linda / Prima namještaj

1. NESTALO VAM JE PROSTORA ZA POHRANU 

Ako više nemate gdje staviti ni jedan tanjur, vrijeme je da uložite u novu kuhinju. Današnje kuhinje dizajnirane su imajući na umu prostor za pohranu i nude razna pametna rješenja za organiziranje, poput izvlačne kutne košare ili posebne ladice za začine.

Umjesto da žonglirate loncima i tavama, nova kuhinja će vam pomoći da izvučete više iz svog iskustva kuhanja. Uz pomoć stručnjaka u Prima salonima kreirajte kuhinju prema svojim željama i potrebama u kojoj ćete se osjećati opušteno i ugodno. Nemojte oklijevati napraviti promjenu ako vaša kuhinja više ne zadovoljava vaše potrebe.

Kuhinja po mjeri Perla / Prima namještaj

2. KUHINJA JE STARA VIŠE OD 10 GODINA 

Većina ljudi renovira svoje kuhinje svakih desetak godina, tako da može biti teško znati kada je vrijeme za stilsko osvježenje. Međutim, nekoliko ključnih znakova ukazuje da je možda došlo vrijeme za promjenu. Recimo, ako su vam kuhinjski aparati na izdisaju, fronte na kuhinji se klimaju i škripe, a radne ploče su izgrebane, vrijeme je da razmislite o ulaganju u modernu Prima kuhinju kako bi vaš dom izgledao svježe i moderno.

Kuhinja po mjeri Perla / Prima namještaj

3. UPRAVO STE SE USELILI U NOVI DOM 

Useljenje u novi dom je uzbudljivo vrijeme. Mnogo je posla oko kreiranja domaće i ugodne atmosfere koja čini dom. Kako biste ostvarili taj cilj najvažnije je imati kvalitetnu kuhinju. Velika je vjerojatnost da su prethodni vlasnici u vašem novom domu imali drugačiji ukus od vas. Stoga njihova kuhinja možda neće biti prikladna za vaš stil života. Ako vas kuhinja u novom domu ne oduševljava, vrijeme je za nabavku nove.

Kuhinja po mjeri Liberta / Prima namještaj

4. PROMIJENILA SE VAŠA ŽIVOTNA SITUACIJA 

Kako prolazite kroz različite životne faze, vaše potrebe i želje će se mijenjati. Kad ste bili mlađi i slobodni, vaša kuhinja možda nije bila ništa više od mjesta pripremu kava i brzinskih obroka. Kada ste se skrasili i osnovali obitelj, vaša kuhinja postala je srce doma – mjesto okupljanja i uživanja u zajedničkim obrocima, pisanju domaćih zadaća, večernjoj zabavi uz društvene igre.

Ako su se vaša djeca odselila i stvorila svoje obitelji, možda ćete otkriti da vaša trenutna kuhinja više ne zadovoljava vaše potrebe. Kako god, ključno je da kuhinja bude vaša sigurna i kreativna zona u svakom životnom periodu. U Prima salonima kreirajte kuhinju baš po vašoj mjeri.

Modularna kuhinja Julija / Prima namještaj

5. VAŠ STIL SE PROMIJENIO 

S vremenom se naši ukusi i stilovi mijenjaju, oduševljavaju nas neki novi trendovi i posebni detalji. Ono što je nekada bio pravi hit, brzo može početi izgledati zastarjelo. Isto vrijedi i za vaše domove, a posebno za kuhinje. Možda ste oduvijek voljeli rustikalni izgled seoske kuće, ali sada vas privlače elegantne, moderne linije.

Ako više niste ponosni na svoju kuhinju ili ako se često nađete u situaciji da gostima opravdavate njezin zastarjeli izgled, vrijeme je da počnete planirati renoviranje kuhinje. U raskošnoj Prima ponudi sigurno će postojati stil koji savršeno odgovara vašem novom ukusu.

Modularna kuhinja Ela / Prima namještaj

ODVAŽITE SE NA PROMJENE – SADA! 

Ako ste se pronašli u ovih pet znakova, u Mjesecu kuhinja koji traje od 4. svibnja do 7. lipnja 2023. posjetite najbliži Prima salon kako biste otkrili moderne kuhinje hrvatske proizvodnje, od posebno biranih materijala te kako biste se uvjerili u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja. Tamo ćete pronaći najbolje kuhinje i detalje za njihovo opremanje i to s najvećim uštedama!

PROMO

Primini prodajni savjetnici će vam pomoći u kreiranju kuhinje po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje svih prostorija svog doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

U svih 56 Prima salona diljem Hrvatske i na Prima webshopu u ovom mjesecu ostvarite:

  • besplatnu izmjeru i prijedlog idejnog rješenja vaše kuhinje iz snova,
  • 50% uštede na sve kuhinje po mjeri,
  • 40% uštede na sve modularne kuhinje,
  • uštede do 50% na COCO maison asortiman dekoracija za dom u sklopu velikog sniženja.

PROMO

Komentari