Kreirali smo malo šarmantno carstvo za djevojčicu školske dobi

U uređenju sobe za djevojčicu pratili smo njezine želje, ali i ostatak stana, kako bi on bio zaokružena i skladna stilska cjelina, zamišljena kao spoj klasike i modernog. U tome su nam pomogle štukature, krevet s prekrasnim uzglavljem i namještaj po mjeri

 

Starinski derutni stan doživio je temeljitu adaptaciju, a skupa s njim i soba za djevojčicu školske dobi. Stil uređenja, kombinacija klasike i modernog, pratio je izgled cijeloga stana, kako bi on bio skladna cjelina. Prije uređenja bilo je potrebno pripremiti podove i zidove, pa je tako pod obložen parketima, a zidovi bojom, tapetama i štukaturama.

Jedan zid ustvari je garderobni ormar od medijapana koji smo naručili po mjeri, kao i ostatak namještaja. Iznimka je jedino tapecirani krevet na koji smo dodali visoko uzglavlje rađeno po mjeri. Pored kreveta, u sobi je osmišljen radni kutak te onaj za igranje i slobodno vrijeme s klupom koja ujedno služi i kao garderobni prostor. Kako bi se dobilo više mjesta, garderobni prostor odvojen je od sobe kliznim vratima.

Pogledajte u video prilogu kako je teklo uređenje ovog šarmantnog prostora!

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari