ZA KOMPLETAN UGOĐAJ U DOMU: imamo prijedlog kako možete obogatiti svoj životni prostor

Uz sam stila uređenja i popratnih detalja dodatnoj ugodnoj atmosferi pridonosi i glazba. Za ljubitelje glazbe u interijeru odlično rješenje su ugradbeni zvučni sustavi. Saznajte više o njima u nastavku!

 


Dojmu o interijeru svakako pridonosi i cjelokupni ugođaj. Njega će svakako odrediti stil uređenja, vrsta rasvjete, ali i popratni detalji poput, primjerice, glazbe u prostoru.

Ako bez glazbe ne možete zamisliti boravak u stanu, a niste ljubitelj ili nemate gdje smjestiti veliki surround sustav, slušanje glazbe ne mora ostati na kvaliteti prijenosnog bluetooth zvučnika.

Već neko vrijeme mnogi se klijenti studija Mirjane Mikulec odlučuju za ugradbene zvučne sustave. Riječ je o podžbuknim sustavima koji se sastoje od zvučnika ugrađenih u strop ili zid i bluetooth audioprijemnika postavljenih uz utičnicu.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

“Kada je riječ o postavljanju, uvijek je poželjnije s ugradnjom krenuti na početku uređenja, dok stan još nije finaliziran. No, nije isključeno niti naknadna ugradnja, ukoliko spuštate stropove ili imate mjesta u kutiji za ugradnju utičnica. Ono što je zanimljivo je da se osim USB-om, na sustav možete, preko bluetootha, spojiti mobitelom. U današnje vrijeme, kada puno ljudi koristi barem jednu od brojnih glazbenih platformi, ovo je jako praktično”, objasnila nam je Margareta Heder iz Schneider Electrica.

“Ako pričamo o kvaliteti zvuka, čistoća je izražena u velikom rasponu i zadovoljava kriterije i zahtjevnijih klijenata”, dodaje.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Kao što smo puno puta spomenuli, u završnom uređenju doma ključnu ulogu imaju detalji poput zidnih ukrasa, knjiga,  biljaka i vaza. Ugradbene zvučnike i bluetooth uređaj s okvirima u željenoj boji ili materijalu možemo pridružiti ovom popisu kao detalj koji, uz nenametljiv izgled, zaokružuje atmosferu pridružujući joj i auditivni doživljaj.

Više o tome pogledajte u video prilogu!

Komentari