Brzinski makeover koji je od bezličnog boravka učinio čudo

Nakon makeovera jednog dnevnog boravka za mladu četveročlanu obitelj možemo još jednom ustvrditi kako boje na zidovima i detalji doista čine razliku – čim ih unesemo u interijer, on procvjeta i teško ga se može dovesti u vezu s prijašnjom verzijom. U to se možete uvjeriti i sami u nastavku našega teksta…

 

Na naš nagradni makeover Iznenadi me Katarina je prijavila svoju sestru Mariju Pauković koja se nedavno s obitelji, suprugom i dvoje male djece, uselila u novi stan. No, dnevni boravak još nije došao na red kako bi ga doista mogli smatrati uređenim i uživati u njemu. Za sada obitelj Pauković u njemu ima samo kutnu garnituru, stari tepih i tv prijamnik na zidu. Osnovni elementi su tu, ali nedostaje još puno toga… prije svega boja i detalja. Tim Mirjane Mikulec uspio je za svega šest sati staviti nove nijanse boje na zidove kao i police, rasvjetu, zavjese, namještaj za tv jedinicu te klub stoliće. Također, soba je dobila novi, moderniji tepih čije su nijanse usklađene s bojom na zidovima.

 

 

PRIJE

InDizajn

 

Odabir boja za zidove osvježavajuća je kombinacija nježno zelene i boje breskve koje su unijele živost u prostor, a istovremeno su usklađene s postojećim elementima – sivom bojom garniture te smeđom nijansom podova. Kako bi se zadržala prozračnost, dva bočna zida ostavljena su u postojećoj bijeloj nijansi.

Pogledajte kako je tekla cijela preobrazba prostora te kako je tim Mirjane Mikulec napravio efektne crteže te ih uokvirio i njima ukrasio zid. Vjerujemo da će ova jednostavna brza dekoracija biti savršena inspiracija i za vaš dom!

 

POSLIJE

InDizajn

 

InDizajn

Komentari