Corian ploča koja puni mobilne uređaje

DuPont Corian Charging Surface naziv je tehnologije koja omogućuje bežično punjenje mobitnih telefona jednostavnim odlaganjem na Corian radnu ploču.


20295-preview_low_747-3_20295_sc_v2com


Inovacija je to koja će razveseliti sve ne koji se ni prilikom kuhanja, rada, ispijanja kave ili pak ručka ne odvajaju od svojih pametnih telefona ili tableta. Inovativna Corian radna površina ima ugrađen odašiljač električne energije, a prima je mali prijamnik ili zaštitna maska koji se jednostavno priključe na uređaj. Ovo inovativno rješenje predstavljeno je prošlog tjedna u Chicagu i već privuklo pažnju mnogih arhitekata i dizajnera interijera. Kako je najavljeno, bit će dostupno za poslovne, ali i rezidencijalne svrhe.

Proizvod je to koji kombiniranjem visoke tehnologije i dizajna nudi poslovnim subjektima, dizajnerima i arhitektima novu soluciju za rješavanje izazova u javnim i privatnim prostorima, naglasili su iz tvrtke DuPont Building Innovations.

S obzirom da Corian ima vrlo široku paletu mogućnosti uporabe – od kuhinjskih radnih ploča, preko kupaonica pa sve do radnih stolova, inovatori se nadaju da će ova tehnologija bežično punjenje uvesti na velika vrata u široku uporabu, ne samo u poslovnim, već i privatnim prostorima.


20306-preview_low_747-3_20306_sc_v2com
Izvor: v2com

Komentari