Nestvarno ugodan i opuštajući stan u nježnim pastelnim nijansama

Moderni i klasični elementi sjajno se isprepliću u ovom prekrasnom trosobnom stanu koji se nalazi u poljskom gradu Poznanju. No glavni adut su svakako nježni tonovi sive, plave, bež i ružičaste koji su interijer učinili jedinstvenim

 

 

 

Dizajnerski studio ID dobio je zadatak uređenja trosobnog stana u Poznanju. Zahtjevi vlasnika odnosili su se na povezivanje dnevne zone u otvoren prostor te stvaranje atmosfere kako bi stan bio topao, ugodan i opuštajući, da se u svome domu ne samo oni nego i gosti dobro osjećaju.

Foto: ID Studio

Atmosfera u interijeru im je bila naročito važna pa su dizajneri najviše pažnje posvetili tome. Odabrali su stoga nježne pastelne nijanse sive, plave i ružičaste te ih kombinirali s neutralnom bež osnovom. Kako bi stan ipak bio u dosluhu s trendovima, kombinirali su klasične elemente s modernima, što je stvorilo skladan prostor.

Foto: ID Studio

Hladnim materijalima poput mramora i mesinga kontrastirani su chevron podovi, baršun, štukature i pastelne nijanse. Svaka prostorija dobila je svoj jedinstveni karakter zahvaljujući nijansama i akcentima koji u njima dominiraju, a posebna stilska priča je dnevna zona koja je sada, nakon rušenja zida, otvoren prostor. Razdvaja ih tek sjajan ormar od mutnoga stakla naručen po mjeri, koji se nalazi u prolazu između kuhinje s blagovanjem i dnevnog boravka.

Foto: ID Studio

 

 

Komentari