Kako smo riješili problem neuglednog panela u boravku za samo 2000 kn

Mlada obitelj iz Zagreba u dnevnom boravku umjesto klasičnog vanjskog zida u boravku ima panel ploče, ispred kojih se smjestio radijator. Taj dio stana ne djeluje nimalo lijepo, pa su poželjeli napraviti brzi makeover.

 

Mnogi stanovi u zgradama imaju dio zidova napravljen od panela. Tanke i tamno obojene ploče od šperploče nisu dovoljno dobra izolacija, a s vremenom su postale prilično neatraktivne u prostoru, tako da su mnogi vlasnici odlučili napraviti promjene. Najlakši način je bojanje u neku svjetliju nijansu ali postoje svakako dugotrajnija i kvalitetnija rješenja.

Upravo za takvu soluciju ekipa emisije ‘InDizajn’ odlučila se pomažući mladoj zagrebačkoj obitelji riješiti njihov problem s panelima. Unutar budžeta od 2000 kn dizajnerica Mirjana Mikulec sa svojim timom obnovila je cijeli zid na kojem je panel. Pored gipsane ploče koja je prekrila površinu tamno smeđeg panel, radijator je kako se ne bi isticao, pobojan u bijelu boju te su dodane zavjese, također u bijeloj boji.

Tako se ne samo osvježio dnevni boravak i riješio problem starih neuglednih panela, nego i odabirom bijele nijanse postigao dojam prostornosti. Soba djeluje elegantnije i prozračnije, s više prirodne svjetlosti, zahvaljujući ovako malom zahvatu.

 

PRIJE:

InDizajn

 

InDizajn

 

 

POSLIJE:

InDizajn
Komentari