BEŽ I CRNA: trendi kombinacija za koju imamo 33 elegantne ideje

Bež i crno je klasična kombinacija koja nikada neće izaći iz mode, a sada su naročito tražene u uređenju interijera. Ako nemate ideje kako urediti svoj životni prostor s njima, imamo za vas 33 super prijedloga!

 

 


Crna i bež uvijek su dobro funkcionirale zajedno, kao i sve neutralne nijanse uostalom. Izvrsno funkcioniraju kada dominiraju ili su obje upotrebljene kao akcenti. No, najčešća kombinacija bež i crne su da bež čini osnovu na koju se onda stavljaju crni akcenti.

No, primjeri koje smo pronašli za vas pokazat će vam i da crna ili pak antracit siva mogu dominirati.

Foto: Bjurfors

Ovu kombinacija je bezvremenski klasik, no sada je naročito popularna i tražena u uređenju doma. Razlog se krije u povratku klasike i art decoa kao i velikom trendu crnih akcenata. Tako da bež, naročito taupe nijansa te crna ili pak antracit siva zajedno izgledaju neodoljivo i vjerujemo da će se svidjeti i vama.

Foto: Bjurfors

Glavna prednost ove kombinacije jest njezina svestranost. Bež i crne nijanse jednako će dobro i skladno izgledati u spavaćoj sobi, kupaonici, dnevnoj sobi ili kuhinji, stvarajući mirnu i ugodnu atmosferu. Također, ovaj spoj dobro funkcionira u svim stilovima, a naši primjeri to i pokazuju.

Pogledajte naše ideje i inspirirajte se!

Foto: Studio Anna Vasiljeva

 

 

Komentari