INSTAGRAM INTERIJERI: evo kako ćete napraviti savršenu fotografiju svoja četiri zida

Dok istražujemo bespućima interneta i Instagrama, vrlo često se zapitamo kako je moguće da baš svi imaju savršene domove i besprijekorno uređene interijere. Radi li zbilja o uređenju, ili samo o jako dobroj fotografiji, saznajte u nastavku

 

 

 

Bez obzira na to želite li lijepe fotografije za svoj Instagram feed ili za privatni album, uvijek je dobro znati nekoliko trikova koji će vam pomoći da na fotografiji uhvatite najbolje od interijera, evo kako.


DNEVNO SVJETLO

Dobro svijetlo prvi je preduvjet dobre fotografije. Fotografirajte u vremenu kada u stan ulazi prirodna svjetlost za najbolje rezultate. Također, uvijek je dobro fotografirati što bliže prozoru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WESTWING Deutschland (@westwingde)

 


IGRAJTE SE KADROVIMA

Osim dobrog svjetla, kut snimanja je ključ dobre fotografije. Baš kao što i sami imamo profil koji na fotografiji ispada najbolje, tako je i kada se radi o interijerima. Pokušajte fotografirati iz raznih kutova dok ne pronađete savršen. Jednom kada imate svjetlo i kut slikanja, sve su samo detalji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marlena 📷 (@milionrazy)


FOKUSIRAJTE SE NA DETALJE

Najčešće se u domovima nalazi barem jedan najdraži kutak. Ako želite fotografije iz svog doma, ali još uvijek niste u potpunosti zadovoljni njegovim izgledom, uredite jedan kutak i s minimalnim izmjenama, poput cvijeća ili svijeća u drugim bojama, od njega napravite Insta mjesto u svom domu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AYLIN • www.stylinbyaylin.com (@stylinbyaylin)


PODESITE FOKUS

Kako bi fokusirali nešto na fotografiji, ne morate biti profesionalni fotograf. Pametni telefoni također imaju tu opciju, a slika će se dodirom na zaslon na mjesto koje želite izoštriti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Xenia Adonts (@xeniaadonts)

 


NE PRETJERUJTE S UREĐIVANJEM FOTOGRAFIJA

Nakon što snimite fotografiju koju ste htjeli, ne pretjerujte s uređivanjem. Vrlo se često dogodi da nakon uređivanja fotografije u raznim aplikacijama, ili provlačenjem kroz filtere prostor više ne sliči na sebe. Previše promjene u bojama i dubinama su nepotrebne na bilo kakvim fotografijama pa tako i na fotografijama interijera. Boje uvijek možete minimalno naglasiti, no nikako ih nemojte mijenjati u potpunosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Parvin Sharifi (@parvinsharifi)

Komentari