Trend: mramor

Kamen i prepoznatljive šare vraćaju se interijere na velika vrata.

Prirodan, jednostavan za kombiniranje i profinjen materijal koji odlično izgleda u bilo kakvoj kombinaciji ili interijeru polako, ali sigurno se vratio u modu, barem kada su prostori u pitanju.

Marble love 😍 #marble #bathroom #interior #design #interiorinspo #inspiration #designing #loveit

Fotografiju objavljuje Kg Design.team (@kgdesign.team)

Najpopularniji odabir svakako su kuhinje – bilo da se odlučite za pločice s prepoznatljvim šarama ili pak cijelu radnu ploču, dojam profinjenosti i elegancije je zajamčen. Ipak, birate li radnu ploču, predlažemo da prednost date mateirjalima poput Getacorea s dekorom mramora jer je znatno otporniji na mrlje, topliji i jednostavniji za održavanje.

👌🏻

Fotografiju objavljuje Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)


Uz kuhinje, osobito popularna prostorija za mramor svakako je kupaonica. Imate li malu kupaonicu u kojoj želite jednostavnost i dojam čistoće i profinjenosti, crno bijele šare ovog cijenjenog kamena odlična su alternativa klasičnim bijelim pločicama. Ako je riječ o pločicama koje namjeravate koristiti u cijeloj kupaonici, neka uzorak bude što jednostavniji, a same pločice što većih dimenzija. Tako se šare neće vizualno “tući” s linijama fuga. S druge strane, namjeravate li uzorak mramora koristiti samo na određenim plohama ili unutar pojedinih niša, možete odabrati i nešto jači motiv.

Posebno dobro mramor izgleda u kombinaciji s drvenim dekorima i metalima kao što su zlato, bakar ili bronca.

Dobro jutro!

Fotografiju objavljuje Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

Foto: Alvhem
Foto: Alvhem
fermliving
Komentari