ALTERA GLAMPING: kućica za luksuzno kampiranje u skladu s prirodom nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Kampiranje opet postaje popularno i na njega se odlučuju i oni koji baš i nisu za opciju spavanja na otvorenom. Tome uvelike doprinose i novi modeli kućica koje donose veću komociju i luksuz. Upoznajte jednu takvu – nas je oduševila, a vjerujemo da će i vas!

 


Čak i da niste ljubitelj kampiranja i spavanja na otvorenom, a izlete u prirodu, u pravilu, završavate u hotelskoj sobi, apartmanu ili vožnjom prema udobnosti vlastitog doma, glamping kućica Altera Glamping koju je tvrtka Altera, u sklopu svog Organic Altera programa premijerno predstavila na sajmu Place2go, definitivno će promijeniti vaše mišljenje.

Kampiranje s pet zvjezdica, te luksuz u skladu s prirodom, posjetitelji sajma po prvi su put imali priliku vidjeti uživo, a sama tvrtka Altera, koja njeguje osmogodišnju uspješnu suradnju s organizatoricom Place2go sajma Damjanom Domanovac u vidu opremanja ove manifestacije, ove se godine prvi put uključila i kao izlagač.

Nitko od posjetitelja nije ostao ravnodušan prilikom razgledavanja Altera Glamping kućice, koja je s organskim šatorom i rustikalnim drvenim elementima prekrasan dodatak svakom prirodnom okruženju.

Foto: Dino Ninković

Njezin dizajn osmišljen je kao luksuzni privremeni smještaj za ekološki osjetljiva okruženja, a jednostavni modularni drveni okviri i strukture šatora brzo se postavljaju i jednako lako premještaju ili uklanjaju, za sobom ostavljajući samo trajan dojam kvalitete, udobnosti i pametnog dizajna.

No, boravak u prirodi ne mora biti tek intimno iskustvo, jer Altera Glamping izvrstan je odabir i kod organizacije različitih evenata, kako onih poslovnih, tako i turističkih, a glamping kućice sve su veći trend i najoriginalnija ideja kod organizacije vjenčanja u prirodi ili na otvorenom.

Foto: Dino Ninković

„Riječ o jedinstvenom i prijeko potrebnom novitetu na našem tržištu. Uvijek nam je izazov i zadovoljstvo izlaziti izvan okvira klasičnih evenata na otvorenom te probijati led novim trendovima, ali i biti dio rješenja globalnih problema. Program Organic pruža kvalitetu, udobnost i odličan dizajn, a odlično se nadovezuje na prirodno okruženje”, objašnjava direktorica Altere, uspješna poduzetnica i organizatorica evenata Ivana Škrlec.

Foto: Dino Ninković

U svakom slučaju, održivost ne pripada budućnosti, već je to naša nužna sadašnjost. Upravo zato održivi eventi u prirodi su potreba, a ne trend, jer biti dio prirode najveći luksuz. Direktorica Altere Ivana Škrlec tijekom sajma sudjelovala je i na panelu te najavila podizanje održivog smještajnog kapaciteta u vidu glamping naselja. Značenje evenata za turizam, evente kao turistički proizvod, te održive glamping kućice pozdravila je i prepoznala kao izvrsnu ideju i direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

„Visoko kvalitetan i održiv turizam trebaju živjeti svi dionici destinacije. Zaista smatram da je za bilo kakav uspjeh u turističkoj destinaciji izrazito važno postići sinergiju svih dionika destinacije. Na tragu toga, smatram da je ključ uspjeha destinacije upravo – čovjek“, poručila je Ivana Alilović.

Direktorica Altere Ivana Škrlec / Foto: Dino Ninković

 

Komentari