Sedam načina kako sakriti svoj tv kada ga ne koristite

Niste od onih kojima je tv prijamnik stalno uključen, njegov izgled privlači previše pozornosti u interijeru što vam se nimalo ne sviđa ili se spremate na duži put? Inspirirajte se našim prijedlozima koji će vam pomoći riješiti taj problem

 

Nemali broj nas zaspe pred njim, a čim se probudimo, hvatamo daljinski upravljač kako bi imali slikovnu i zvučnu kulisu dok se spremamo na posao. Poznat vam je ovakav večernje-jutarnji ritual? Televizori su sastavni dio naših života, ponekad je on glavni centar događanja u našem domu, no postoje i oni koji ga tek povremeno koriste. Baš za takve, a i sve one kojima ponekad smeta oblik tv-a pa bi ga željeli zakamuflirati kako bi interijer izgledao skladnije, pronašli smo nekoliko ideja kako to mogu postići.

 

Foto: James Wagman

Gips-kartonske ploče poznatije kao knauf mogu poslužiti kao paravan za vaš tv. Dovoljno je napraviti vodilice pomoću kojih će se pomicati sa strane. Vrlo elegantno rješenje koje se uklapa u interijer te je gotovo teško primijetiti da ovaj panel nije dio zida.

 

 

Foto: Pinterest

Ako ste umjetnički tip, i volite slikarstvo, tada možete kod stolara dati naručiti drvenu kutiju u koju ćete sakriti tv. A njezinu prednju stranu, koja će se moći sklapati, obojajte po svome guštu. Tako će vaša tv kutija biti istovremeno i umjetnička dekoracija.

 

Foto: Pinterest

Noviji trendovi u namještaju nalažu i multifunkcionalne komade. Tako je ova komoda poslužila i kao spremište tv prijamnika. Ispod uređaja nalazi se otvor u koji se on spusti nakon korištenja.

 

Foto: hgtv.com

Još jedno umjetničko rješenje kamufliranja tv prijamnika. Pomicanjem dviju umjetničkih slika zahvaljujući magnetima vaš prijemnik postaje nevidljiv, a ispre sebe imate zanimljive slikarske motive.

 

Ovo je jedan od klasičnijih načina kako možete sakriti svoj tv. Dovoljno je naručiti kod stolara zidni ormar čije fronte će se rasklapati te stajati uza zid kako bi se mogao pogledati tv program. I ovako rastvoren, tv regal djeluje vrlo lijepo, zar ne?

 

Foto: Idemboss

Vertikalno posložene drvene šipke u panel vrlo je moderan element u uređenju interijera i ima ulogu panela koji dijeli prostor. Ovdje je upotrijebljen kao svojevrsna drvena zavjesa koja po potrebi sakriva tv.

 

Foto: Annecyskate.com

Kada ne želite gledati tv, onda možete uživati u fotografijama svojih najmilijih.

Komentari