NOVA BOJA ZIDOVA ZA JESENSKI MAKEOVER: super saveznik pomoći će vam u odabiru prave nijanse

Spremate se za jesenski makeover zidova u domu i niste sigurni koje nijanse bi najbolje odgovarale postojećem uređenju? Otkrili smo Dulux visualiser, aplikaciju kojom vrlo jednostavno, na mobilnom telefonu, možete vidjeti kako bi funkcionirala željena boja u prostoriji!

 

 


Najjednostavniji i najbrži makeover kojim se postižu velike promjene u prostoru su nove boje na zidovima. To je pravo osvježenje kojim prostor izgleda urednije, ali i ljepše. Naročito ako se odlučite za neku posve novu nijansu. Tako možete postići efekt da je prostor potpuno preuređen, iako ste napravili sasvim male izmjene. Stoga za jesenski makeover doma razmislite o novoj boji!

No, odabrati boju zidova za prostorije svoga doma nije lak zadatak, čak i kada imamo svoje favorite i znamo što želimo postići u prostoru. Jer, i tada postoji bojazan da se, kada boju nanesemo, možda neće dobro uklapati u prostor i da će polučiti sasvim drugačiji efekt od onoga kojeg smo željeli.

Foto: Dulux

DULUX VISUALISER

Dulux je pronašao rješenje – visualiser koji će vam biti moćni saveznik u odabiru prave boje! Dulux visualiser je aplikacija koja se skine na mobilni telefon, a princip primjene je vrlo jednostavan tako da do idealne nijanse, koja će biti usklađena s interijerom, možete doći vrlo brzo.  U nastavku saznajte kako se koristi visualiser!


1. KORAK

Prije svega, skinite aplikaciju i pokrenite je. Možete to učiniti i skeniranjem QR koda mobitelom koji se nalazi ispod.


2. KORAK

Visualiser nudi ton kartu s grupama boja, pa odaberite jednu od njih koja vam se sviđa.

 

 


3. KORAK

Nakon što ste odabrali grupu boja, usmjerite mobitel prema površini odnosno zidu kojeg želite bojati.

Kada naiđete na onu koja vam se sviđa ili vas zanima kako bi izgledala u ovoj prostoriji, fotografirajte je i spremite u telefon.

 

Foto: Dulux

Kasnije možete razgledavati opcije i odabrati pravu.


Kako bi vam sve bilo jasnije, dodatno pogledajte i video u kojem je sve objašnjeno!

 


ISPROBAJTE KAKO BOJA GODINE PRISTAJE VAŠEM DOMU

U odabiru boja svakako je bitno pratiti i trendove – oni uvijek daju dozu atraktivnosti svakom prostoru. Dulux je za boju 2021. godine proglasio Brave Ground, toplu i profinjenu nijansu smeđe koja će mnoge podsjetiti na karamel.

Ova boja je zbog svoje blage i neutralne nijanse svestrana, a želite li isprobati kako Brave Ground izgleda u prostorijama vašega doma, isprobajte je putem Dulux Visualiser aplikacije još danas!

 

Foto: Dulux

PROMO

Komentari