Uredite plažu u vlastitom vrtu, dvorištu ili na balkonu

Od svojih vrtova, balkona i terasa ne očekujemo samo da budu poput dnevnih boravaka na otvorenom nego i mjesta u kojima ćemo se moći sunčati i osvježiti u vodi – baš kao na plaži. Evo kako ćete urediti vanjski kutak koji ima sve to!

 

 


Proljeće i ljeto vrijeme su kada nastojimo što više vremena provesti u svome eksterijeru. Stoga balkone, terase i vrtove uređujemo tako da budu dom na otvorenom – na njima se nalaze blagovaonski stolovi i stolice, naslonjači i sofe poput onih u dnevnom boravku a u novije vrijeme tu su i bazeni.

Bazeni su nekada bili stvar luksuza ili rezervirani samo za vrtove i velika dvorišta, no u današnjem načinu života postali su potreba.


BAZENI KOJE SI SVATKO MOŽE PRIUŠTITI

Bazenom, makar i onim najmanjim, obogaćujemo vanjski prostor kako bi odmaranje i opuštanje bilo još intenzivnije, baš kao na plaži. Za to nije nužan veliki vrt ili dvorište.

Sve to možete postići na svome malom vrtu stavljanjem nekog od modela montažnog bazena koje nudi tvrtka Bestway i to po vrlo pristupačnoj cijeni.

Foto: Bestway.hr

Za montažne bazene ovog svjetski poznatog brenda s maloprodajom u Hrvatskoj nećete utrošiti puno vremena na instaliranje.

Zahvaljujući DuraPlus™ i drugim tehnologijama koje su stvorile kvalitetne materijale, bazeni su vrlo izdržljivi i traju nekoliko sezona, a dovoljno ih je samo prekriti s pripadajućim pokrivačem kada ga ne koristite.

Foto: Bestway

BAZEN POVEĆAVA VRIJEDNOST KUĆE ZA ODMOR ILI APARTMANA

Vrtni bazeni tj. bazeni za dvorište izvrsni su za kuću za odmor ili apartman kojeg iznajmljujete jer čine svaki prostor atraktivnijim. Montažni bazen je investicija od koje ćete imati brojne benefite.

Po povoljnoj cijeni dobit ćete funkcionalan sadržaj koji će doprinijeti i dojmu luksuza. Vrtni bazeni Bestwaya dolaze u različitim dimenzijama i oblicima, a postavljaju i miču se vrlo jednostavno te za to ne trebate imati vlastiti alat. Bitno je prilikom montaže pripremiti podlogu koja treba biti ravna, bez predmeta i nepravilnosti te slijediti priručnik za uporabu, koji će vam pokazati i kako ga demontirati i čuvati kad nije u funkciji.

 

Vrtni bazen Comfort Jet / Foto: Bestway

Bazen će ponuditi osvježenje, opuštanje i zabavu za cijelu obitelj. Ovo je izvrstan način da i vaši gosti uživaju, naročito oni koji dolaze s djecom – dok se odrasli druže oko stola, djeca se prepuštaju igri u vodenim radostima. Ako nabavite bazen većih dimenzija, ovo je vrlo zdrava aktivnost za vas i djecu jer možete plivati satima.

Foto: Bestway

 

KAKO ODABRATI PRAVI MODEL BAZENA

Odabir bazena uvelike ovisi o vašem ukusu kao i prostoru kojim raspolažete. Naravno, na odabir će utjecati i vaše potrebe i stil života.

Foto: Bestway

ZA JOŠ VEĆU FUNKCIONALNOST I ELEGANCIJU

U uređenju svakog prostora bitan je cjelokupan dojam. Njega stvaraju boje, dizajn, uzorci, međusobna usklađenost elemenata te dodaci koji ne spadaju u osnovnu opremu. Tako su za eksterijere, pored garnitura za sjedenje i bazena, bitni manji komadi namještaja i detalji – ležaljke, ljuljačke, suncobrani, tegle s cvijećem, lopte… koji imaju estetsku i funkcionalnu ulogu. Vrlo je bitna i baza – stoga pripazite da podovi oko bazena imaju protuklizno svojstvo kako zbog velike prisutnosti vlage ne bi došlo do nezgoda.

Kupci Bestway bazena mogu uvijek u Centru za podršku – info@bestway.hr dobiti hitnu pomoć ako naiđu na tehničke probleme ili trebaju tehnički savjet o korištenju proizvoda.

Foto: Bestway

PROMO

 

 

 

Komentari