NAJLJEPŠA BOŽIĆNA DRVCA OVE SEZONE: odlične ideje za uređenje u zadnji tren!

Božić je pred vratima i još je svega nekoliko dana ostalo da uredite svoj dom. Donosimo vam nekoliko sjajnih ideja kako dekorirati klasično božićno drvce, ali i nekoliko novih ideja za sve one koji vole nešto drugačije.

 

 

 

Ako ste i vi jedni od onih koji na Badnjak kite bor i ukrašavaju dom, onda imamo nekoliko sjajnih ideja kako da ove godine imate najljepše božićno drvce. Bezbroj je različitih stilova, veličina, ukrasa… sve ovisi što želite i koliko prostora imate. No, bez obzira na kvadraturu, uvijek ima mjesta za dekoracije.


BOŽIĆNO DRVCE

Kada je klasično božićno drvce u pitanju, sve ovisi o veličini. Bilo ono umjetno ili pravo, drvce bi bilo lijepo ukrasiti simbolima obilja i sreće. Bilo to sjajne kuglice, figurice ili ručno rađene dekoracije, na vama je da izaberete omiljene ukrasne elemente.

Drvce smjestite na centralnu poziciju, i pritom cijeli interijer prilagodite paleti boja. Na primjer, ako ste se odlučili ukrasiti drvce bijelim i ružičastim ukrasima, tada preko kauča prebacite meku bijelu dekicu i koji ružičasti jastučić – tada će cijeli prostor imati skladno povezanu priču.

Donosimo nekoliko sjajnih stilskih ideja koje lako možete kopirati.

Foto: mscraftberrybush / the_canary_cottage / Instagram

 

Foto: twotwentyone / bohostyleliving / Instagram

 

Foto: thedowntownaly/_ashleymatheson / Instagram

MALO DRUGAČIJE BOŽIĆNO “DRVCE”

Ako ste jedni od onih koji vole malo drugačije stvari, onda imamo i par rješenja koja možete složiti u svega nekoliko trenutaka.  Ljubitelji minimalizma zasigurno će se složiti kako nije potrebno puno ukrasa, no to ne znači da ne možete biti kreativni.

Uz par svjetlucavih lampica čak i bijele grane mogu biti elegantne, dok su najljepši ukrasi na prirodnom boru tek nekoliko zlatnih zvjezdica. Osim bora, možete se poigrati s cvijećem ili bilo kojim drugim zelenjem koje će tvoriti oblik božićnog drvca.

Koju od onih ideja ćete probati ove godine?

Foto: Decopeques / micasarevista.com

 

Foto: Lusia Be / Merce Losada /micasarevista.com

 

Foto: Hearts / micasarevista.com
Komentari