PRIJE I POSLIJE: divan makeover bezličnog i pretrpanog hodnika

Hodnik je u pravilu mali i uzak prostor koji pati od nedostatka svjetla kao i prostora za skladištenje obuće i ostalih stvari. Vjerujemo da će vam ovaj makeover biti pravo nadahnuće!

 

 


PRIJE

Hodnik u dvosobnom stanu imao je osnovne elemente, no patio je od nedostatka estetike te lijepih detalja i stilske usklađenosti. Bio je to, kao i kod većine nas, ulazni prostor koji vodi do ostalih prostorija, s niskom komodom za obuću, zidnim mini policama i vješalicom.

Neplansko uređenje stvorilo je dojam neurednosti i neorganiziranosti. Pogledajte kako su ga vlasnici preuredili!

Cilj je bio donijeti više estetike i prostora za skladištenje.

FOTO: OLDBRANDNEW.COM

 


POSLIJE

Prostor je dobio veću komodu i iznad nje ogledalo, koji su pomaknuti više prema ulaznim vratima.

Kako su vlasnici ljubitelji vintagea, prirodnih materijala i umjetnosti, nova niska komoda je od drveta, a iznad nje je poster upečatljivih motiva.

Ovaj kutak dodatno je podignut jastucima od prirodnih materijala i bogate teksture.

FOTO: OLDBRANDNEW.COM

Pored komode je vješalica, a na podovima novi tepih dinamičnog uzorka i u toplim zemljanim tonovima.

S druge strane hodnika, u dnu prema spavaćoj sobi je stavljen novi element – konzolni stol s ladicama te iznad njega trendi okruglo ogledalo vrlo jednostavnog dizajna kako se prostor ne bi odviše zatvorio i izgledao uniformirano.

 

FOTO: OLDBRANDNEW.COM

Zidovi su dodatno ukrašeni slikama i posterima, strop novom plafonijerom, a vrata su dobila novu, prekrasnu nijansu kadulja zelene.

Hodnik sada izgleda znatno atraktivnije, toplije, a k tome je dobio na funkcionalnosti. Ulaskom u hodnik sada se stvara sjajan prvi dojam o kompletnom prostoru!

FOTO: OLDBRANDNEW.COM

 

 

Komentari