Štukature u svim prostorijama doma? Mi kažemo DA!

Štukature su jedan od omiljenijih ukrasnih detalja koje u zadnje vrijeme viđamo u novim, ali i renoviranim prostorima. Već dugi niz godina Kalcer u Hrvatsku donosi najnovije materijale i obloge kojima prostor dobiva jedinstven izgled

 

 

One doista više nisu rezervirane samo za velike stanove s visokim stropovima ili prostore pune ukrasa i detalja. Čak i u domovima u kojima je uređenje svedeno na minimum mogu dati dozu elegancije. Zidne štukature omogućuju nam stvaranje raznih oblika koje zatim možemo ispuniti, bojama, tapetama ili ogledalima. Iste možemo postaviti na strop i tako ga povezati s podom u jednu zanimljivu cjelinu.

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / DARKO MIHALIĆ

Postupak postavljanja doista nije kompliciran. Uz malo ljepila lako se slažu na zidove te uz svježi premaz boje u svega nekoliko trenutaka možete imati potpuno novi interijer! Nenametljive i decentne štukature dobit ćete ako ih obojite u istu nijansu kao i zid na kojem se nalaze. Ako se odlučite obojiti ih u drugu nijansu, time ste riješili problem ukrašavanja tog zida jer nikakvi drugi ukrasi neće biti potrebni.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / DARKO MIHALIĆ

 

Više o štukaturama, najpopularnijim dekoracijama u interijeru, saznajte u video prilogu!

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / DARKO MIHALIĆ

Komentari