MODERNE I PRAKTIČNE KUHINJE: savjeti koji će vam pomoći da sve bude nadohvat ruke

Kuhinja je mjesto u kojem rado i puno boravimo. Kako ima niz funkcija, potrebno je sve pomno razraditi i isplanirati prije nego se odlučimo na kupnju ormarića i uređaja. Imamo savjete koji će vam u tome pomoći.

 


Pravilan raspored aparata u kuhinji uvelike će vam olakšati upotrebu pa je zato jako važno dobro promisliti o tome prije uređenja kuhinje. Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi vam u tome mogli pomoći.

Kada je riječ o ugradbenim aparatima kao što su pećnica, mikrovalna ili aparat za kavu, uvijek savjetujemo da se postavljaju u razinu dohvata ruke. Visina ovisi o visini radne ploče koju birate prema vlastitim potrebama.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

PRAVA POZICIJA APARATA U KUHINJI

Osim pozicioniranja, poželjno je odabrati aparate koji olakšavaju pripremu hrane. Pećnice su sve češće opremljene umjetnom inteligencijom pa će lako prepoznati što želite pripremiti i same odrediti temperaturu i vrijeme pripreme.

Pri odabiru kuhinjski aparata osim kvalitete i funkcionalnosti važan je i dizajn. Jednostavne i čiste linije, crno zatamnjeno staklo i zaslon na dodir svakako će pridonijeti elegantnom izgledu svake moderne kuhinje i uklopiti se u većinu prostora.

Bez obzira na to koje aparate birate, odaberete li dobar spoj kvalitete i dizajna vaša će kuhinja izgledati profinjeno i bit će pravi mali kulinarki raj.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Pogledajte u video prilogu detaljnije informacije i savjete o uređenju modernih kuhinja!

 

Komentari