Kako smo s malim budžetom učinili kuhinju funkcionalnijom i ljepšom

Otvorene police u kuhinji vrlo su atraktivno rješenje koje kuhinju čini znatno ljepšom, no problem može nastati ako su police u blizini kuhala jer se na njima s vremenom nakupi masnoća. Naročito ako kuhinja nema napu…

 

Jedan od najvećih problema u kuhinji može biti neriješen problem ventilacije zbog kojeg pare u kuhinji kao i vlaga čine svoje i nanose štetu namještaju kao i oblogama. Stoga je kuhinjska napa, iako joj se mnogi protive, neophodna u svakoj kuhinji. To je nakon nekog vremena korištenja svoje kuhinje bez nape shvatila i obitelj Umičević te se prijavila na naš nagradni natječaj Riješi moj problem.

Pored nove nape, bilo je potrebno zamijeniti i otvorene police, budući da su se na njima stvorile naslage masnoće. Kako su nosači polica bili pričvršćeni za zidne pločice, s unošenjem novih polica ostali bi tragovi odnosno udubine starih nosača na podlozi. Stoga smo se odlučili staviti nove trendi pločice, tzv. metro model koji je sve popularniji u interijerima.  Odabiranjem bijelih, nenametljivih pločica kao i nape od inoxa vrlo jednostavnog dizajna nismo narušili izgled kuhinje inspirirane industrijskim stilom, što nam je svakako bio cilj.

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

Komentari