Kako smo teen sobu maksimalno prilagodili potrebama mladog vlasnika

Uređenje muške sobe veliki je izazov u smislu kako od ograničenog spektra detalja, ali i boja koji se kreće od bijele, preko sive pa do eventualno smeđe ili crne stvoriti estetski privlačan prostor, da bude barem upola zanimljiv kao onaj namijenjen za djevojke

 

Soba koju je uređivao studio Mirjane Mikulec primjer je kako prostor u kojem boravi vaš tinejdžer može biti funkcionalno, ali i kreativno i zabavno mjesto, koje odiše šarmom i nudi više od spavaonice i radnog stola s računalom. Kako djeca, naročito kada postanu tinejdžeri sve više borave u svojim sobama, potrebno im je urediti prostor koji će biti više od funkcionalnog mjesta s ležajem i jedinicom za učenje i korištenje računala. Idealno bi bilo kada bi tinejdžerska soba mjesto koje će zadovoljiti i druge potrebe – za zabavom, druženjem, odmaranjem.

Stoga je dizajnerski tim Mirjane Mikulec u sobu uređenu u industrijskom stilu i s dominantnim materijalima od kože, metala i drva stvorio i malu dnevnu zonu za druženje i opuštanje stavljajući u nju velike jastuke za sjedenje, koji su sjajno oblikovani. Jedan od jastuka poslužio je i kao klub stolić na kojem je moguće igrati i razne društvene igre. Jednolični sivi i bijeli tonovi omekšani su i utopljeni nježnom nijansom plave prisutne na detaljima.

 

Kako je teklo uređenje cijelog prostora te kako izgleda svaki njegov kutak, pogledajte u video prilogu!

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari