NOVA SPAVAĆA SOBA ZA GORDANU: kad je krevet glavna zvijezda u prostoru

Naša gledateljica Gordana pozvala je InDizajn tim da joj pomogne u uređenju njezine spavaće sobe, koja je bez nema ormara, pa odjeća na vješalicama stvara dojam skladišta.

 


Gledateljica Gordana iz Zagreba prijavila se na nagradni natječaj Iznenadi me i osvojila uređenje spavaće sobe. InDizajn tim uputio se u Gordanin dom kako bi joj pomogao urediti spavaću sobu kako bi bila dovršena cjelina – kako funkcionalno, tako i stilski.

Trenutno, soba umjesto ormara ima velike vješalice i otvorene police, pa izgleda kao skladište odjećom. A krevet je očuvan, no ne i dovoljno atraktivan pa je vlasnica poželjela novi. Upravo će krevet – mekan, udoban i s uzglavljem biti glavna zvijezda ovog nagradnog makeovera.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

NOVI KREVET, A PRIJE TOGA BOJENJE ZIDOVA

Nakon što je soba izmjerena i tlocrt napravljen, dizajnerica Mirjana Mikulec se bacila na biranje najvažnijeg elementa ovog uređenja – Perfecta Dreams kreveta.

U međuvremenu, izbačen je postojeći namještaj iz sobe te se krenulo na bojenje zidova. Kako su zidovi u dobrom stanju, odlučeno je bojanje samo jednog zida, onoga iza uzglavlja kreveta i to u sivu boju.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

ZA BOLJI DOJAM: NOVE UTIČNICE I PREKIDAČI

U sobi do sada nisu postojale zavjese pa je bilo potrebno postaviti karnišu. Jedan od detalja koji se promijenio su i utičnice i prekidači. Birane su nijanse koje će se uklopiti s bojom zida, ali i novog kreveta u toploj, zagasito narančastoj boji. Dodani su još neki komadi namještaja i detalja u sobu.

Fotelja od ratana i tepih kojim smo povezali sve boje u prostoru unijeli su toplinu.  Zlatnim detaljima  i modernim noćnim ormarićima naglasili smo  luksuzni izgled kreveta. Sigurni smo da će Gordana uživati u novoj sobi”, zaključuje Mirjana Mikulec.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari