Lijepo i funkcionalno: novi moderni hodnik u obiteljskoj kući

Prvi dojam je bitan i kod interijera. Zato je uređenje hodnika, mjesta koje prvo vidimo pri ulasku u nečiji dom, jednako važno kao i bilo koja druga prostorija u domu. Pogledajte kako je hodnik u obiteljskoj kući napokon postao i skladna estetska cjelina

 

Gledateljica Jelena već je godinama nezadovoljna izgledom svoga hodnika, koji je bio tek ‘prolazna’ postaja u njezinom domu, bez stila i sklada, te nefunkcionalan. Hodnik je zadovoljavao samo funkciju ulaza u dom te prostora u kojem se odlažu jakne, kaputi i obuća. ‘Hodnik je ono što se prvo vidi pri ulazu u kuću. Zato moj hodnik treba biti puno ljepši nego što je sada. U njemu se sada nalazi jedan ormar za odjeću i obuću, a trebalo bi stvoriti više prostora za odlaganje’, rekla je ekipi emisije ‘InDizajn’ Jelena.

Od hodnika koji nije obećavao i bio je stilski prilično bljedunjav i nedovoljno iskorišten, ekipa Mirjana Mikulec interijera napravila je udobno i skladno mjesto, koje plijeni pažnju svojom svježinom, modernošću i elegantnim stilom.

Sljedeći želje vlasnice, hodnikom ne dominiraju jarke i previše uočljive boje niti detalji, nego je sve u decentnom stilu. Pored nove bijele boje na zidovima, Mirjana Mikulec odlučila se na žutu koja se samo djelomično vidi na zidu na kojem je stavljen novi, veći ormar te moderan cipelar i vješalica. Druga strana hodnika dobila je kutak koji znatno podiže stilsku razinu – praktične dekoracije poput ogledala i police, te slike s inspirativnim natpisima i tegle s biljem.

Kako je moguće preurediti hodnik da izgleda sasvim drugačije, i uz ograničen budžet od 5000, provjerite u našem video prilogu!

 

PRIJE:

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

POSLIJE:

 

InDizajn

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

Komentari