Sandrin mali dnevni boravak napokon je dovršen zahvaljujući InDizajnu

Pred vama je još jedno nagradno preuređenje životnog prostora naših gledatelja. Ovaj puta InDizajn tim uredio je mali dnevni boravak u kojem je bio tek televizor.

 


Nagradna preuređenja ‘Iznenadi me’ omiljena su rubrika u emisiji InDizajn. U njima se prikazuju preuređenja koja su gledatelji osvojili na nagradnom natječaju Iznenadi me. Ovaj puta ekipa se zaputila u Svetu Klaru, novozagrebačko naselja. Gledetaljica Sandra je prijavila svoj mali dnevni boravak koji stoji nedovršen.

Budući da se Sandra nedavno uselila, u dnevnom prostoru nije bilo kauča, a pomoćni stolić je bio prevelik pa je bilo odmah jasno da su to dva elementa koja obavezno treba uključiti u projekt uređenja.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Zidovi su u dobrom stanju pa ih nije bilo potrebe osvježavati. Budući da se InDizajn tim odlučio za geometrijske oblike, prije nego što se krenulo s bojenjem, bilo je potrebno sa zaštitnom trakom označiti linije.

Dok je trajalo bojanje zidova, nastajala je i nova polica. Naime, umjesto TV jedinice, InDizajn tim je od dasaka sastavio modularnu policu koja se onda pobojala u crno.

Za sjedeći namještaj odabrana je siva sofa kojoj su pridruženi crni stolići. Tepih je biran u sivim, ružičastim i crvenim tonovima kako bi se razbili hladni tonovi i crno-bijela kombinacija na zidovima.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Vječna crno-bijela kombinacija prostoru je dala suvremen izgled. U ovom projektu nismo imali mnogo mogućnosti za igru bojama jer se u istom prostoru nalazi dominantna crveno-siva kuhinja. Odabirom upravo ovih komada namještaja i detalja, povezali smo prostor i dobili skladnu cjelinu”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 


Komentari