Sedam načina kako ćete kreativno pobojati zidove uz pomoć krep trake

Htjeli biste nešto promijeniti u svome domu, a ne znate što? Nova boja na zidovima najjednostavnije je i najpovoljnije rješenje, naročito ako sami namjeravate uzeti kist u ruke. Nudimo vam nekoliko prijedloga kako na originalan način možete pobojati svoj dom bez puno muke

 

Novi sloj boje nije potreban samo kada se zidovi zamažu, potamne od grijanja ili se površinski sloj počne ljuštiti, nego i kada želimo unijeti neku stilsku promjenu u prostor. Boje mogu usmjeriti stil uređenja u posve novom pravcu, dati mu novu atmosferu, osvježiti ga, učiniti većim i svjetlijim, uljepšati ga… Nova boja ponekad doslovno može sugerirati ideju da se nalazimo u novom prostoru. Želite li stvoriti taj ‘wow’ efekt u domu bilo bi dobro uključiti i trendove.

A oni nalažu, osim popularnih nijansi i kombinacija, i kreativno bojanje. Geometrijski oblici koji spajanjem nijansi nude iluziju trodimenzionalnosti, pruge, tufnice, obrisi građevina, tanke trake u drugoj boji koje dijele istu nijansu, poigravanje sa štukaturama, okvirima slika… mogućnosti su nebrojene i sve su jako popularne što će vašem domu dati na atraktivnosti.

Poigravati se možete ne samo u mladenačkom interijeru ili dječjoj sobi – sve ove varijante kreativnog bojanja zidova moguće su u bilo kojoj prostoriji doma! Naši primjeri u kratkom videu pokazuju što sve možete uz pomoć krep trake, boja i kista učiniti na svome zidu.

 

 

¸

 

 

InDizajn

 

Darko Mihalić

 

Darko Mihalić
Komentari