DIVAN TRENDI DETALJ: ljuljačke u obliku koluta svi žele imati u svome domu

Popularnost ljuljačke krije se u njezinoj dvostrukoj ulozi – funkcionalnoj i dekorativnoj, ali i romantičnom, pomalo nostalgičnom ozračju koje unosi u prostor i podsjeća na djetinjstvo. A sada su na redu neke nove ljuljačke modernog dizajna…

 

 

Ništa ne može tako osvježiti i razigrati prostor kao ljuljačka. Ovaj element koji se uglavnom uvijek vezao za eksterijere – terase i vrtove, sada je na velika vrata ušao i u interijere. Dok u eksterijeru itekako služe svojoj prvotnoj namjeni – ljuljanju, u eksterijerima je priča malo drugačija. Iako imaju i svoj praktični karakter u domu i mogu se koristiti za ljuljanje, drijemanje, odmor, čitanje… ljuljačke prije svega unosimo u interijer zbog stila.

Ovaj detalj savršen je stilski detalj za svaki prostor, a nerijetko ga mnogi stavljaju u svoju spavaonicu, ali i radnu sobu jer ju često koriste i kao mjesto za odmor i intimne trenutke kada se malo žele odvojiti od ostatka obitelji. Ljuljačka će, pored razigranosti i veće doze stila i udobnosti, unijeti u interijer romantičnu, pomalo nostalgičnu atmosferu jer podsjećaju na dane djetinjstva i ljuljanje u vrtu i parku za koje nikada nismo željeli da prestane.

Ako razmišljate o nabavci ljuljačke, predlažemo vam nove, trendi modele poljskih dizajnera, čiji oblik je suvremen te odiše pomalo i minimalizmom.

 

Ljuljačke by Iwona Kosicka

Foto: Iwona Kosicka Design

 

Stropne ljuljačke poljske produkt dizajnerice Iwone Kosicke nazvane Swing rađene su s idejom da se stvore modeli modernih sjedalica. Svi modeli Swing ljuljačke su primjer kvalitetnog, minimalističkog dizajna s jednostavnim oblikom koluta od savijene hrastove šperploče promjera 110 cm i širine 33,5 cm.

S obzirom na vrstu i boju drveta, dolazi u tri varijante – Swing 1, 2 i 3 te se lako prilagođava svim stilovima uređenja, no naročito će je voljeti moderni interijeri, inspirirani minimalizmom i skandinavskim dizajnom.

 

Foto: Iwona Kosicka Design

 

Modeli iz linije Swing razlikuju se u svome dizajnu (uglavnom različita širina koluta te sjedišta), s tim da svaki od njih dolazi u nekoliko varijanti – boji drveta, crnoj te zlatnoj.

Zlatni modeli ljuljački idealni su za interijere koji žele imati dašak glamura i raskoši stoga su idealne za interijere koji vole klasiku i eleganciju.

 

Foto: Iwona Kosicka Design

 


Aagath ljuljačke

Foto: Aagath Studio
Foto: Aagath Studio

Ljuljačka Rib promjera je 124 centimetra te širine 40 centimetra.

Komentari