NAMJEŠTAJ PO MJERI: upoznajte se s novim materijalima, uzorcima, ručkama i izvlačnim sustavima

Na InDizajn sajmu koji se odžao krajem rujna u zagrebačkoj Areni mogli ste vidjeti sve novitete u opremanju stambenih prostora namještajem po mjeri. A sada vam i donosimo i ovdje!

 


Svijet namještaja po mjeri uvijek budi veliki interes jer je riječ o najčešćoj opciji u opremanju interijera, za što postoji jako puno dobrih razloga.

Osim funkcionalnih, postoje i one estetske prednosti namještaja po mjeri, a to je odabir dekora koje nećete pronaći kupujete li komadni gotov namještaj.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Jedan primjer su radne ploče u kuhinjama gdje uz debljinu, možete birati materijale i dekore. Upravo kompakt je sve popularniji pri dizajniranju jer se zahvaljujući brojnim dekorima jako dobro uklapa u suvremeni izričaj koji preferira tanku radnu ploču.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Još jedna novost su i izvlačni sustavi stolova i klupica koji su prije svega namijenjeni malim prostorima, stanovima za najam ili čak uredima.

Ručkice na frontama sve češće zamjenjuju sustavi na potisak ili fronte sa skrivenim ručkicama. Novitet su upravo ručkice ugrađene u frontu. Umjesto dosadašnjih koje su se radile isključivo lakiranjem medijapana i skupom obradom, na sajmu su predstavljene takozvane J-pool ručkice.

Foto: Unsplash

Kao što vidite, prednosti izrade namještaja po mjeri su mnogobrojne, a svaka godina sa sobom nosi novitete koje sa zadovoljstvom prihvaćamo u našim projektima.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Sve o novim materijalima te kako oni izgledaju u interijerima doznajte u video prilogu ispod!

Komentari