U RAVNINI S PODOM: walk-in tuševi osvojili su kupaonice, i to ne samo one malih dimenzija

Jedna od glavnih odluka prilikom opremanja ili renoviranja kupaonice je postavljanje tuša ili kade. Zbog ubrzanog načina života, jednostavnijeg održavanja higijene, navika koje mijenjamo, tradicionalna uređenja sve su manje popularna

 

 

Ako imate kupaonicu manje kvadrature savjetujemo vam odabir tuša. Praktičniji je za korištenje, zauzima manje mjesta i u kupaonici nećete provesti više vremena nego što je potrebno. Kade se sve manje ugrađuju, ali i tuš kabine na koje smo navikli. Trendovi su krenuli korak dalje – walk in tuševi koji su sve veći su hit pri opremanju kupaonica.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

Riječ je o tuševima u ravnini poda koji fantastično izgledaju i prostor čine izuzetno privlačnim. Ono o čemu morate voditi računa je odvod vode i tu na scenu nastupaju kanalice. Mogu biti od nehrđajućeg čelika ili stakla pa ih možete uskladiti s odabranom keramikom. Osim funkcionalnog, zadovoljili ste i estetski zahtjev.

Ugradnja TECE drainline tuš kanalica sigurna je i jednostavna, a kanalice se lako čiste. Instalacija takve odvodne rešetke izuzetno je jednostavna  no za to se morate odlučiti prije nešto što krene postavljanje keramike. Jedan takav dekorativni element koji je izuzetno funkcionalan naglasit će  ljepotu i najmanje kupaonice.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto : Sanja Jagatić

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

Komentari