Novi standard elegancije u kuhinji: uzbudljivi trendovi u omiljenoj prostoriji doma

Stigao je sustav kuhinjskog namještaja koji oduševljava sofisticiranim detaljima, neobičnim teksturama i raznobojnim opcijama. S modularnim pristupom, stvara prostor za kreativne konfiguracije – bilo linearne, kutne, s otokom ili poluotokom – prilagođene vašem životnom stilu.

 


 

Kuhinja Mira_Scavolini
Kuhinja Mira Scavolini

Mira, novi sustav namještaja tvrtke Scavolini koji transformira tehničke detalje u suvremenu privlačnost.

Sofisticirani detalji, jedinstvene teksture i nijanse za upečatljive kombinacije: to su ključne karakteristike Mire, novog sustava namještaja tvrtke Scavolini. Dizajnirao ga je Vuesse, a osmišljen je kako bi stvorio sofisticirane i elegantne prostore sa snažnim dojmom.

Kuhinja Mira_Scavolini
Kuhinja Mira Scavolini

Zahvaljujući suvremenom pristupu, prenesenom kroz kompozicije kuhinje i dnevne sobe, očaravajuća karakteristika Mire su njezina kvadratna vrata s L-oblikovanim profilom, dostupna u kombinaciji s dva tipa profiliranih ručki za potezanje, ravne ili okrugle: idealno rješenje za linearan i elegantan dizajn, bez kompromisa u praktičnošću. Stilska istraživanja Scavolinija jasno su vidljiva na bočnom panelu s profiliranom ručkom za potezanje koja dodatno naglašava model.

Kuhinja Mira_Scavolini
Scavolini Kuhinja Mira

Zahvaljujući širokom spektru boja, završnih obrada i materijala, Mira pruža obilje mogućnosti za dizajn koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Konkretno, tri nove boje s perla efektom – Cuvée, Pas Dosé i Perlage – nadopunile su sjajni i mat lakirani asortiman, te su također dostupne u karakterističnoj vertikalnoj verziji letvica u četiri furnirane boje. Mogućnost prilagodbe Mire dodatno je pojačana mogućnošću odabira okvira staklenih vrata, koji su dostupni u glatkoj ili vertikalnoj i horizontalnoj verziji letvica, jednobojne ili u tri boje s perla efektom.

Scavolini Kuhinja Mira
Scavolini Kuhinja Mira

Kao vrhunski detalj ovog nevjerojatno detaljiziranog sustava namještaja, kolekcija Mira može se dodatno prilagoditi elementima izuzetne estetike, poput aluminijskih vrata sa završnom obradom Dark Steel s profilom okruglih ili linearnih žičanih mreža, koje se mogu koristiti na zidnim, visećim ili kliznim elementima. Nadalje, kombinacija s ugrađenim rasvjetnim sustavima i s posebnim dodacima omogućuje da ova kolekciji savršeno udovolji funkcionalnim potrebama i očekivanjima klijenata.

Scavolini
Scavolini

Ovaj novi projekt tvrtke Scavolini također se ističe po modularnosti koja omogućava ugradnju baznih i visećih elemenata dubine 75 cm. Ova posebna značajka ne samo da razlikuje postavke po privlačnim geometrijskim siluetama, već predstavlja odličnu alternativu standardnoj širini od 60 cm, što je korisno za smještaj i korištenje najnovije generacije ugradbenih aparata.

Scavolini Kuhinja Mira
Scavolini Kuhinja Mira

Brojne moguće konfiguracije – linearne, kutne, s otokom ili poluotokom – znače samo jedno: mogućnost izrade individualnih projekata koji su različiti po stilu ili rasporedu, a osiguravaju maksimalnu funkcionalnost i optimiziran prostor u svakom trenutku.

Scavolini Mira
Scavolini Mira

Kolekcija Mira stoga obuhvaća i prenosi vrijednosti poznatog brenda –  prepoznatljiva kvaliteta talijanskog proizvoda, istraživanje i inovacije – zahvaljujući bogatstvu materijala, suvremenom dizajnu i pomnoj brizi o detaljima. Upravo zbog toga je Mira prepoznata kao linija proizvoda s izraženom privlačnošću, pružajući potpuno zadovoljavajuće iskustvo opremanja doma.

Scavolini Mira
Scavolini Mira

Scavolini

Brend Scavolini je osnovan u Pesaru 1961. godine zahvaljujući poduzetničkom podvigu braće Valtera i Elvina Scavolinija. U samo nekoliko godina, mala obrtnička tvrtka specijalizirana za proizvodnju kuhinja pretvorila se u jednu od najvažnijih talijanskih industrijskih tvrtki. Smještena u Montelabbateu (PU), industrijski pogon pokriva površinu od 204.000 m² – od kojih je 90.000 unutarnje – i zapošljava više od 700 radnika.

Tvrtka je sada referentna točka za industriju diljem svijeta i sinonim je za kvalitetu Made in Italy. Od 2012. godine, ponuda uključuje i kolekcije kupaonica, kao rezultat želje brenda da zadovolji specifičnu potrebu na tržištu, koje već neko vrijeme traži opskrbu ad hoc rješenjima za ovaj prostor. Tijekom godina, Scavolinijeva ponuda proizvoda još je više proširena, uključujući i širok raspon namještaja za dnevne sobe – s ponudom koja obuhvaća i integrirane i neovisne dnevne sobe – sve do garderobe, najavljujući “total look home”.

 

 


PROMO

Komentari