NAJLJEPŠE IDEJE ZA UREĐENJE: božićne dekoracije u svim stilovima

Ako ste jedni od onih koji uživaju u božićnim dekoracijama, onda su vjerojatno pripreme za blagdane u vašem domu već krenule!

Lampice, šareni ukrasi, kutijice, prirodne dekoracije… bezbroj je stilova kojim možemo dekorirati naše interijere. No, zašto bi stali samo na jednom? Francuska kuća Alinea osmislila je nekoliko odličnih stylinga koji nam mogu poslužiti kao inspiracija u uređenju.

 

TRADICIONALAN STIL

Tradicionalan stil nosi obiteljske vrijednosti, te se koriste dobro poznati elementi. Živi bor, autentične dekoracije na božićnom drvcu, kamin i svijeće, meki jastuci i krzneni prekrivači… baš ovako kako bi izgledala kućica iz bajke!

Foto: Planete Deco / Alinea
Foto: Planete Deco / Alinea
Foto: Planete Deco / Alinea
Foto: Planete Deco / Alinea

 

INSPIRIRANI AZIJOM

Svi ljubitelji orijentalnog stila, sigurno će naći mjesta u svojem domu za neki od ovih elemenata. Koristi se puno prirodnih materijala poput ratana i bambusa, a zimzelene biljke se koriste kao neodoljivi detalj čiji se opojni miris širi interijerom… Naravno, ukrasne lampice dodat će poseban šarm!

 

URBANI STIL

Pročišćeni dizajn vaš je stilski izričaj? Onda imamo ideje i za vas! Meki materijali poput baršuna i monokromatske boje tada vladaju vašim interijerom. Božićni se ukrasi u ovom slučaju koriste na sasvim drugačiji način – pa božićne kuglice mogu umjesto na drvetu završiti na stolu, dok umjesto velikog bora u dnevnoj sobi – borova grančica može završiti u vazi kao dekoracija na stolu.

Foto: Planete Deco / Alinea

Koji stil izabrati? Sve je na vama!

Izvor: Planete Deco

Komentari