MALI MAKEOVER KUHINJE: ovo je uvijek veliki plus kod prodaje stana

U emisiji „Tražimo dom“ često naglašavamo da je prvi dojam kod prodaje nekretnine najvažniji. Kada se odlučite na prodaju stana vodite računa o sitnicama koje je potrebno napraviti kako bi potencijalne kupce osvojili na prvu

 

 


U slučaju naših kandidata Marinka i Marija, koji su sudjelovali u prošloj sezoni emisije Tražimo dom, preuređenja su ipak bila malo veća. Riječ je o jednoj nezavršenoj i drugoj – zastarjeloj kuhinji koje smo prije prodaje morali osvježiti. Zahvaljujući pomoći kolega iz Elgrada u nekoliko dana uspješno smo završili smo oba projekta. I u jednoj i u drugoj situaciji klijenti su poželjeli da kuhinje podsjećaju na industrijski stil.

 

OAZA FUNKCIONALNOSTI I STILA: šarmantna mala kuhinja u garsonijeri za najam

 

Kod Marinka je zadatak bio lakši jer nas je dočekala nedovršenja kuhinja koju je samo trebalo završiti. Donje ormariće zatvorili smo bijelim frontama i crnim ručicama dok je za radnu površinu izabran iveral koji asocira na mramor. Na taj način uspješno smo ih povezali s gornjim, otvorenim police u crnoj boji.  Jednostavna i elegantna kuhinja bila je zadnja nedovršena prostorija u stan koji je sada spreman  za prodaju.

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC/ Foto: Darko Mihalić

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC/ Foto: Darko Mihalić

OSVJEŽENJE MARIJEVE KUHINJE

U desetoj epizodi prošle sezone Tražimo dom upoznali smo Marija čija je želja prodati stan i kupiti veću obiteljsku kuću. Uz kuhinju, uredili smo i mali zimski vrt jer je to prva prostorija koju će kupci vidjeti kada uđu u stan.

Kuhinja je zahtjevala malo više angažmana. Zid na kojem je bila tapeta smo obojili bijelom perivom bojom, postavili novu visilicu i posvetili se kuhinjskim elementima. Korpusi su bili u dobrom stanju pa je bilo potrebno promijeniti samo fronte. Otvorene metalne police, iveral u dekoru betona, košarice i zid pogodan za pisanje kredom već na prvi pogled asociraju na „industrijsku priču“.

Uz to, odluka je pala i na izradu blagovaonskog stola i time je završen naš mini makeover.

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC/ Foto: Darko Mihalić

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC/ Foto: Darko Mihalić

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC/ Foto: Darko Mihalić

Konačno uređenje i kako je tekao sam proces pogledajte na našem YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCtQM1DGd0wgEg7ADosksptQ , a ako vama treba pomoć pri prodaji ili kupovini novog doma – javite se!

Čekamo vas u novoj sezoni emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“. Kontakt e-mail: nekretnine@mmi.hr.

Komentari