NOVA GODINA KOD KUĆE: donosimo nekoliko sjajnih ideja za uređenje u zadnji tren

Imate planove za Novu godinu? Kakvi god oni bili, imamo nekoliko odličnih ideja kako da vaš doček kod kuće bude jednako zabavan – ako ne i bolji od svih izlazaka i partija koji se spremaju…

 

 

Kamo ćete za Novu? – jedno je od najčešćih pitanja koje se krene postavljati još početkom prosinca. Ako ste jedni onih koji i dalje ne znaju gdje će dočekati 2020. imamo nekoliko prijedloga kako da si sami stvorite najljepši ambijent kod kuće, a na vama je da uložite malo vremena na – rekvizite.

Svaki pravi domaćin osigurat će puno šljokica i nekoliko kornera za fotkanje, hranu i piće, pa donosimo nekoliko ideja koje će vaš dom pretvoriti u pravo Insta-mjesto za najbolje fotke.

Ako slavite s obitelji i prijateljima, podijelite zadatke i složite slasne zalogajčiće uz nezaobilazan pjenušac – alkoholni ili bezalkoholni – izbor je na vama!

 

1. ZID PUN BALONA

Uz nekoliko balona sve je odmah veselije! “IN” su hologramske nijanse koje se prelijevaju u nekoliko boja, tako da s njima sigurno nećete pogriješiti! Osim toga, pašu uz božićne dekoracije svih nijansi.

Foto: Studio DIY

 

2. ZLATNO I SREBRNO – ZAŠTO NE?

Kada su proslave u pitanju, sve je moguće! Igrajte se bojama i uzorcima na blagdanskom stolu. Hrana će izgledati veselije, a vi ćete uživati u pogledu na raskoš pred vama.

Foto: ALISON GOOTEE

 

3. KUTAK ZA PJENUŠAC

Kao što su na eventima popularni “slatki stolovi”, tako možete složiti i kutak za pjenušac. Ubacite svježe voće, šarene dekoracije i omiljeno pjenušavo piće – i zabava može početi!

Foto: LIA GRIFFITH

 

4. FOTO BOOTH

Ako se volite igrati, napravite vlastite rekvizite za photo booth. Šaljive naočale, pića na štapićima ili nekoliko zvijezda začinit će svaku fotku.

Foto: LIA GRIFFITH

 

5. DEKORACIJE  

Nabavite dovoljno konferta i svjetlucavih lampica za pravu slavljeničku atmosferu. Veliki baloni koji tvore brojke 2020. jedni su od najpoželjnijih dekoracija, a motiv nove godine pred nama možete iskoristiti u drugim kombinacijama – na foto zidu, na svečanom blagdanskom stolu…

Kako god proslavili ulazak u 2020. nek vam bude bolja i sretnija!

Foto: Pexsels
Komentari