IDEJE U ZADNJI TREN: svečani blagdanski stolovi inspirirani tradicijom, prirodom i jednostavnošću

Pored drvca, blagdanski stol središte je svakog blagdana, pa tako i Božića. Ako još niste uspjeli osmisliti izgled svoga svečanog stola koji bi trebao sadržavati i prigodne dekoracije, nudimo vam najbolje ideje.

 


Svaka blagdanska tradicija uključuje i okupljanje obitelji, rodbine i prijatelja oko stola. Bilo da je riječ o slanom stolu s mesnim i drugim delicijama ili pak  slatkom stolu s kolačićima i kavom ili čajem, za sve nas ovakvi trenuci imaju neprocjenjivu emotivnu vrijednost jer su uvijek više od hrane i pića.

Foto: Onekinddesign

OD BOŽIĆA DO NOVE GODINE: 4 trenda svečanih blagdanskih stolova


Foto: Onekinddesign

Prigodni detalji i motivi uvijek doprinose posebnoj, svečanoj atmosferi za stolom, ali i izvor su velike radosti i otvaraju naša srca za druženje i zajedništvo. Tako stol, pored božićnog drvca i jaslica postaje centralno mjesto božićnog okupljanja i postaje izvor dobre atmosfere te lijepih i nezaboravnih trenutaka.


SVEČANI STOL ZA PAMĆENJE: imamo 5 blagdanskih super ideja

 

Foto: Onekinddesign

Ako još niste ništa isplanirali oko uređenja svoga blagdanskog stola, nudimo vam inspiraciju u kojoj glavnu riječ imaju tradicija, priroda i jednostavnost.

Uz ovakve ideje, koje je lako ostvariti uz pomoć stvari koje već imate u svome domu lakše ćete započeti svoju blagdansku čaroliju u blagovaonici zbog koje će se svi osjećati posebno.

Foto: The Architectural Digest

 


 

Komentari