DETALJ O KOJEM SE PRIČA: vješalica iz projekata Mirjane Mikulec postala je hit. Evo kako je možete uklopiti u dom

Ako tražite originalan, atraktivan i funkcionalan detalj u domu, imamo rješenje: metalna vješalica koja oduševljava zbog svoje funkcionalnosti, ali i estetske uloge u prostoru

 

 

Studio Mirjane Mikulec u nekoliko je navrata u svojim projektima uređenja interijera koristio kao detalj metalnu zlatnu vješalicu kako bi istaknuo eleganciju stana i naglasio zidove. Isto tako, ovaj detalj ima i uporabnu ulogu: on je dodatan prostor za vješanje stvari koji ne samo da neće smetati u prostoru, već dapače, donijeti će mu jednu sasvim posebnu i originalnu notu, koja je oduševila klijente studija.

Ali ne samo njih…

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Rađena po mjeri

Metalna vješalica brzinom je munje privukla vašu pozornost te smo u posljednje vrijeme dobivali veliki broj upita gdje se može nabaviti. Za sve projekte dizajnerica Mirjana Mikulec dala ju je izraditi po mjeri i to od metala, u zlatnoj boji. Upravo ova boja posljednjih je godina doživjela pravu revoluciju u interijerima.

Vješalica je rađena po mjeri i zbog činjenice da je rijetko dostupna u trgovinama, no to nikako nije nedostatak.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Od metala, plastike, drveta…

Dapače, najveća prednost namještaja rađenog po mjeri je beskonačne mogućnosti izrade i kreativnost. Iako je zlatna vješalica privukla vašu pozornost i donijela najviše upita, moguće ju je izraditi u varijanti materijala koji poželite, pa će tako biti oduševljeni i ljubitelji drveta, plastike i metala u boji (srebro, bakar, crna…) u interijeru.

 

Projekt: Mirjana Mikulec Interijeri / FOTO: Darko Mihalić

Multifunkcionalan detalj

Ova vješalica može samostalno služiti kao vrlo kreativan i atraktivan detalj u stanu, a istovremeno pruža i cijeli niz funkcija. Moguće ju je koristiti kao stalak za odjeću, pa će posebno oduševiti sve one koji svoje modne kombinacije vole planirati nekoliko dana unaprijed.

Također, kao svakodnevno želite uživati u pogledu na neke od svojih najljepših odjevnih komada, cipela, torbica ili možda nakita, ova metalna polica izrađena po mjeri stvorena je upravo za to.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Za svaku prostoriju doma

Iako smo se kada je riječ o metalnoj vješalici fokusirali na spavaću sobu, ona će jednako dobro izgledati u svakoj prostoriji u domu. Ako je kuhinja vaš najdraži dio stana i u njoj provodite najviše vremena, ona može služiti kao mjesto gdje ćete držati primjerice začine, u hodniku će biti savršena kao stalak za kapute i cipele, a svoju svrhu može imati i u kupaonici.

Komentari