CRNE, ZLATNE I ROSE GOLD KANALICE? Da, i izgledaju genijalno!

Za sve one koji vole sklad u kupaonicama, ove kanalice su savršen odabir jer ih možete bojom uskladiti sa slavinom, tušem i ostalim sanitarijama.

 


Ima li boljeg osjećaja za opuštanje nakon napornog radnog dana od udobnosti koje nam pruža topao tuš? Trenutno su veliki hit u kupaonicama crni akcenti koji ovim prostorijama daju dozu profinjenosti, a jednako su popularne i zlatni akcenti, pogotovo kada su posrijedi kupaonice inspirirane vintage stilom ili pak luksuznije varijante.

Ako ste muku mučili s pronalaskom odgovarajuće kanalice i na koncu uvijek izabrali onu s pokrivnom maskom, TECE ima super kanalice koje ćete htjeti da se vide.

kanalice
Foto: TECE

RASPORED U KUPAONICI: gdje što staviti i tako stvoriti maksimalan sklad i funkcionalnost

Detalji u kupaonici osim estetske uloge mogu imati i funkcionalnu te svojim izgledom poprilično osvježiti prostor. Kako slavine također imaju značajnu ulogu u svrhu dekoracije sve više se proizvode u raznim zanimljivim oblicima i bojama pa tako i u popularnoj crnoj koja je ultimativni trend.

Pored onih crnih odmah se nalaze i one u zlatnoj boji, što nam pruža odličnu mogućnost da odemo korak dalje te ih uskladimo i kombiniramo sa kanalicama u odgovarajućoj boji.

NIJE ZA ONE SLABIJEG SRCA: roza kupaonica kakvu još niste vidjeli

Foto: Marko Cindrić

Ako težite savršenstvu i potpunoj integraciji arhitekture u kupaonici, idealno rješenje za postizanje sklada i estetike su upravo TECE kanalice koje svojim dizajnom jednostavno privlače pogled, a pritom kupaonicu čine skladnom. Osim što su lijepe, ove kanalice mogu se prilagoditi i skratiti na potrebnu duljinu tuša, tako da ne morate muku mučiti s traženjem odgovarajuće dužine.

Ako se odlučite za nešto jednostavniji stil uređenja kupaonice, kombiniranjem tuš mješalice i kanalica od nehrđajućeg čelika u crnoj boji s, primjerice, crnim rubom staklene stijene tuša, jednostavno ćete stvoriti predivnu harmoniju s naglaskom na detalje.

MALA, ELEGANTNA I ŽENSTVENA: uređenje kupaonice od četiri kvadrata za mladu vlasnicu

 

Foto: TECE

 


PROMO

Komentari