TREND KOJI ĆE TRAJATI: imamo prijedloge za postavljanje letvica u vašem domu

Ljubitelji drva u interijerima napokon su došli na svoje. Trend koji se već lagano udomaćio u skoro svim prostorijama doma je postavljanje vizualno privlačnih letvica. Zahvaljujući njima možete utopliti svaki prostor.


Ovo su naši prijedlozi za postavljanje drvenih letvica u vašem domu:

Ulazni dio stana, koji se često zanemaruje, može biti zanimljiv upravo zahvaljujući letvicama. U jednom od projekta korištene su kao pregrada prema ostatku stana kako bi se ulazni dio barem vizualno odvojio, kad već nije bilo mjesta da ga se odvoji i fizički.

U drugom projektu imale su estetsku funkciju pa je uz boju i tapetu, do izražaja je došla toplina drveta koja je, nasuprot hladnim tonovima tapete i boje zida, utoplila ovaj dio stana.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: DARKO MIHALIĆ

Stručnjak Mladen Lovreković kaže: Eldesil panel je izrađen od letvica koji nam daju moderan, dizajnerski izgled. Mogu se uklopiti u bilo koji prostor i uz bilo koji namještaj. Letvice su pričvršćene na podlogu od filca koja nam daje i akustični efekt – upijaju više buke i zvukova što omogućava ugodniji boravak u prostoru.“

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto Darko Mihalić

Upravo zato ih se sve češće postavlja u dnevne prostore, ali spavaće sobe. Treći prijedlog odnosi se na kuhinju koja je nedavno završena. Osim na dio zida, paneli su smješteni i na šank čime se cijeli prostor povezao.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: DARKO MIHALIĆ

Rezultat je suvremena kuhinja u kojoj prevladava drvni dekor i kao takva je idealna za one koji su raširenih ruku dočekali povratak drva u interijere.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: MARKO MILOHNIĆ

Komentari