HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: vaza u obliku knjige uživa veliku popularnost na TikToku

Trendovi se nerijetko kao i ‘it’ proizvodi stvaraju na društvenim mrežama. Takva je i vaza u obliku knjige, koja je postala pravi hit na društvenoj mreži TikTok.

 


Iako je u početku okupljao mlađu publiku, mahom tinejdžere, TikTok, kineska društvena mreža sada postaje nova platforma i za one koji su (odavno) prešli 20-u.

Foto: Amazon

Tako ona ima sve više utjecaja na životni stil, koji uključuje i kulturu stanovanja, namještaj i detalje za dom. Jedan od posljednjih koji je stekao veliku popularnost jest vaza u obliku knjige, na čijim koricama i naslovnici se nalaze i natpisi.

Foto: Aliexpress

Vaza od akrila nije samo super mjesto za postavljanje rezanog cvijeća, nego i elegantan dekorativni detalj koji super funkcionira i samostalno. Naročito je efektna kada imate kolekciju nekoliko vaza pa ih složite kao knjige na polici ili neku kompoziciju od njih.

Ideje s ovim vazama su beskonačne, na vama je da to isprobate.

Foto: Aliexpress

Vaza dolazi u prozirnoj plastici te podsjeća na staklo, ali i u nekoliko boja, te ima različite natpise i izvrsno se snalazi u svakoj prostoriji doma, kao i uredima, recepcijama… te je izvrstan poklon za one koji vole originalne, a nenametljive praktične detalje.

Foto: Amazon

Napravljena je od izdržljivog akrila, koji je i vrlo lagan te je izvrsna alternativna staklu jer se neće razbiti ako se prevrne. Lakše je s njom rukovati prilikom pranja te oprez kao staklom nije potreban.

Možete je nabaviti na Aliexpressu, Etsyju i Amazonu.

 

Komentari