OVO BI MOGLO BITI PRAVO GRIJANJE ZA VAS: štedljivo, sigurno za okoliš, a možete ga i sami postaviti

Iako je sezona grijanja krenula, još uvijek stignete uvesti novi način grijanja koji je višestruko isplativ. Njegova ugradnja vrlo je jednostavna, a neke modele možete i sami postaviti. O čemu je točno riječ te koje su njegove karakteristike i prednosti saznajte u nastavku!

 

 

Vrijeme je da upoznate novi sustav grijanja infracrvenim panelima jer oduševljava svojim karakteristikama i potpuno je prilagođen suvremenom načinu života kako i tendencijama u stanovanju.

Sustav počiva na IC panelima, no bitno je prije nabavke znati kako on funkcionira te odabrati pravi panel ovisno o prostoriji koju želite grijati.

IC paneli pomoću infracrvenih valova zagrijavaju predmete u prostoru i tako ga griju. Osim manjeg početnog ulaganja nego kod većine sustava grijanja, prema riječima korisnika, manja je i sama potrošnja.

 

Foto: Ekosen

“Riječ je o ekonomičnom grijanju, sigurnom za okoliš koje se može montirati bez velikih priprema. Isto tako, lako je i upravljanje i to pomoću WiFI regulatora. Odabir panela ovisi o prostoru kojeg želite zagrijati. U obzir se uzima nekoliko faktora kao što su kvadratura i položaj prostorije”, kaže Matija Bukovčan iz tvrtke Ekosen.

IC panele možete stavljati na strop ili zid, ovisno o željama ali i prostoru koji želite grijati. Prema riječima stručnjaka iz Ekosena, najtraženiji je SKY panel.

SKY paneli su svakako najtraženiji ali i najpraktičniji jer ih možete sami montirati. Riječ je o najnaprednijim panelima na tržištu koji troše malo struje, a zbog svoje lakoće mogu se ugrađivati na sve vrste stropova”.

 

Foto: Ekosen

SKY – infracrveni paneli u kombinaciji WiFI regulatorom, paneli rade u prosjeku 4 do 6 sati dnevno kako bi održali željenu temperaturu.

Želite li saznati još korisnih informacija o IC panelima, pogledajte video prilog!

 

Foto: Ekosen

 

 

 

 

Komentari