LICEM U LICE: najljepši komadi s hit motivom za vaš dom

Jedan od najvećih trendova proteklih mjeseci svakako je motiv ljudskog tijela i lica u nesavršenim i kao rukom rađenim potezima, oblicima ili obrisima.

Najpopularnijim izborom svakako su se pokazali posteri koje potpisuje skandinavski Desenio, a koji krase zidove svakog dnevnog boravka ili spavaće sobe i hodnika najutjecajnijih home decor blogera današnjice.

Desenio

Jedan od najboljih primjera dnevno je boravak blogerice Emme Melin, čiji je dom doslovno preplavio Instagram i Pinterest. Nije trebalo dugo da ovi upečatljivi motivi presele na gotovo sve, od odjevnih kreacija pa sve do ukrasnih dodataka za dom.

Foto: Emma Melin

Popularnost motiva lica i ljudskog tijela možemo zahvaliti i Dizajnerskoj zvijezdi današnjice, Jonathanu Adleru, koji se proslavio svojim sad već kultnim komadima poput vaze s licem Dore Maar, a popularnost je brzo prepoznao i švedski H&M Home, koji je svoju prvu dizajnersku kolekciju dodataka za uređenje doma povjerio upravo njemu. Ova je kreativna sinergija iznjedrila sad već rasprodanu kolekciju od tridesetak ukrasnih komada kao što su svijeće, ukrasni jastučići, vaze i zdjele s prepoznatljivim motivom lica.

H&M Home

Sveopćem trendu pridružili su se i mnogi drugi, pa danas na tržištu gotovo da i ne postoji brend koji nije objeručke prihvatio trend i dao svoj doprinos ili predstavio svoju viziju istog.

ZARA Home

Sviđa li vam se ovaj sveprisutni trend, u nastavku donosimo neke od najljepših komada kojima možete oplemeniti svoja četiri zida.

Komentari